ПП АБВ е готова за широка лява коалиция по места

Facebook Twitter

Политическа партия АБВ търси партньорство с всички леви партии, за явяване на местните избори през октомври тази година. Това заяви Владимир Маринов, заместник- председател на ПП АБВ.

"Вече текат активни преговори на общинските и областните ръководствата по места със сродни партии и интензивно се обсъждат номинации за издигане на кметове и подреждане на общински листи. Разбира се, че с БСП водим интензивни разговори в множество общини. Особено успешни са те, когато на първо място поставим принципа на равнопоставеност. Именно там намираме най-правилните решения."

„Приемаме положително и смятаме за правилен подхода да потърсим съюз с всички леви партии и да се явим заедно на изборите за кметове и общинснки съветници наесен. Оптимисти сме, че там, където има вариант и структурите ни работят добре заедно, това ще се случи”, заяви Владимир Маринов. По думите му през октомври не бива да се повтаря ситуацията от 2015-та година, когато в нито един областен град левицата не успя да спечели кметски мандат. "Това е меко казано обидно!"- допълни Маринов

Шансът да постигнем успех на предстоящите избори и да преборим най-големия си опонент ГЕРБ е смисъла на обединението, смята Маринов.

 

 

Публикувано на 07.08.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

АБВ България

Херо, мълчи си!

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни