ПП АБВ е в готовност за вота в община Съединение – с кандидат за кмет Георги Руменов и пълна листа

Facebook Twitter

Председателят на ПП АБВ Румен Петков и заместник-председателят на партията и областен председател на Пловдив Владимир Маринов тази сутрин разговаряха с бившия кмет на Съединение Георги Руменов, след подпалването на негови коли и техника. През днешния ден те посетиха и дома на Руменов, където разговаряха и с негови близки.

В община Съединение ПП АБВ финализира разговорите за номинации за предстоящия местен вот. Като кандидат за кмет на общината партията дава подкрепата си за Георги Руменов, който е издигнат от местната коалиция „Сдружение за община Съединение“ и „Обединен блок на труда“. В общината ПП АБВ е готова с пълна листа и кандидати за кметове на населени места.

„ПП АБВ ще проведе кампания, която да даде друго усещане за сигурност и перспектива на община Съединение“, посочи Румен Петков. Той изрази надежда специализираната прокуратура бързо да проведе разследване по сигнала на Георги Руменов и каза, че партията споделя неговите за основната мотивация по случая – агресия срещу него. Бизнесът му е абсолютно чист и доверието към него е пълно, добави Петков.

Владимир Маринов посочи, че лично познава отдавна Георги Руменов и го определи като изключително стойностен човек, който заслужава и го е доказал, доверието на хората.  

Публикувано на 09.08.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ-Русе подписа коалиционно споразумение за учредяване на коалиция "Обичаме Русе“

АБВ България

Илия Златев, АБВ: Време е общините да станат по-самостоятелни В момента местната власт е придатък на централната изпълнителна власт и това не е добре

АБВ България

Владимир Маринов: ПП АБВ е в готовност за участие в местните избори в над 170 общини

АБВ България

Румен Петков: Реализацията на „Белене“ ще даде друг тласък на развитието на България и друго отношение на инвеститорите към страната ни

АБВ България

Владимир Маринов в Пловдив: Разговори с БСП вървят в цялата страна, но на места е много трудно


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни