ПП АБВ издига строителен предприемач и баща на три деца за кандидат за кмет на община Хисаря

Facebook Twitter

В община Хисаря ПП АБВ дава подкрепата си за инж. Найден Павлов, издигнат от формат „Коалиция за Хисаря”. Инж. Найден Павлов е кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници в една от най-богатите на възможности общини в Пловдивска област. Той е на  34 години, работи в областта на строителния бизнес и е баща на три деца. Член е на националния съвет на АБВ и е координатор на общинско ниво на партията в Хисаря.

„Инж. Найден Павлов е човек с опит, човек с познания и би дал нов начин на управление и заряд за развитие на община Хисаря”, подчерта при представянето му  Владимир Маринов, заместник-председател на ПП АБВ и областен координатор на партията.

С избора си на кандидат за кмет в Хисаря АБВ отново показа, че не залага на партийни назначения, а подкрепя хора с възможности и амбиция да работят.

„Община Хисаря беше въведена в дълбока летаргия през последните четири години. С пропуснати ползи по европейски програми, без големи инвеститири, с прокудени млади хора”, каза кандидатът за кмет инж. Найден Павлов. По думите му в момента управлението на общината е катастрофално, а като се  неглежират проблемите и не се обръща внимание на хората няма как да се ръководи  градът.

Кандидатът за кмет на община Хисаря вече има подготвен екип от амбициозни млади хора, но с опит, които са готови да работят за Общината.  Той обеща безплатни детски ясли и градини за децата в общината, промяна на визията за развитие на туризма, като освен балнеодестинация ще се наблегне на културното и релегиозно наследство на града.

„Много мислих, но не видах подходящ кандидат, който да свърши работата”, каза още инж. Найденов.

Днес ПП АБВ обяви, че категорично и еднозначно ще гласува доверие и ще подкрепи досега действащия кмет на община Сопот Деян Дойнов.

 

 

Публикувано на 20.08.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни