ПП АБВ издига строителен предприемач и баща на три деца за кандидат за кмет на община Хисаря

Facebook Twitter

В община Хисаря ПП АБВ дава подкрепата си за инж. Найден Павлов, издигнат от формат „Коалиция за Хисаря”. Инж. Найден Павлов е кандидат за кмет и водач на листата за общински съветници в една от най-богатите на възможности общини в Пловдивска област. Той е на  34 години, работи в областта на строителния бизнес и е баща на три деца. Член е на националния съвет на АБВ и е координатор на общинско ниво на партията в Хисаря.

„Инж. Найден Павлов е човек с опит, човек с познания и би дал нов начин на управление и заряд за развитие на община Хисаря”, подчерта при представянето му  Владимир Маринов, заместник-председател на ПП АБВ и областен координатор на партията.

С избора си на кандидат за кмет в Хисаря АБВ отново показа, че не залага на партийни назначения, а подкрепя хора с възможности и амбиция да работят.

„Община Хисаря беше въведена в дълбока летаргия през последните четири години. С пропуснати ползи по европейски програми, без големи инвеститири, с прокудени млади хора”, каза кандидатът за кмет инж. Найден Павлов. По думите му в момента управлението на общината е катастрофално, а като се  неглежират проблемите и не се обръща внимание на хората няма как да се ръководи  градът.

Кандидатът за кмет на община Хисаря вече има подготвен екип от амбициозни млади хора, но с опит, които са готови да работят за Общината.  Той обеща безплатни детски ясли и градини за децата в общината, промяна на визията за развитие на туризма, като освен балнеодестинация ще се наблегне на културното и релегиозно наследство на града.

„Много мислих, но не видах подходящ кандидат, който да свърши работата”, каза още инж. Найденов.

Днес ПП АБВ обяви, че категорично и еднозначно ще гласува доверие и ще подкрепи досега действащия кмет на община Сопот Деян Дойнов.

 

 

Публикувано на 20.08.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Членовете на ПП АБВ с инициатива за почистване на остров "Св. Иван"

АБВ България

Лидерът на АБВ Румен Петков: Министър-председателят показва, че живее в друга реалност – от измислен шпионски скандал, влезе в скандал със саботажи

АБВ България

АБВ със силна листа за местния вот в Търговище и Попово

АБВ България

АБВ подкрепя за нов мандат кмета на Община Балчик Николай Ангелов

АБВ България

Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията по повод празника на Силистра


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни