Коалиция „АБВ – НДСВ” издига Костадин Иванов за кмет на община Раковски

Facebook Twitter

Костадин Иванов е кандидатът за кмет на община Раковски, издигнат от коалиция „АБВ –НДСВ”. Иванов е бил два мандата кмет на село Шишманци, на 39 години е, семеен с две деца. Кандидатурата му обяви заместник- председателят на ПП АБВ и координатор на областно ниво Владимир Маринов.  В избора на  Костадин Иванов  коалция „АБВ – НДСВ” открива точния човек, който ще промени феодалното управление, което се е наложило в момента  в община Раковски.

В първия си мандат Костадин Иванов е издигнат за кмет от листата на НДСВ, за втори път се явява за кмет на село Шишманци от ГЕРБ.

„Преди месеци взех решение и подадох оставка, защото не мога да застана зад интересите на хората, които тогава гласуваха за мен. Няма как да се поддам на провокации и да подкрепя проект, който ще нанесе вреда на Шишманци и на жителите му”, коментира Костадин Иванов.

Той обяви, че в момента балансът в разпределението на средства към населените места в община Раковски е нарушен. Пример е  Шишманци, което през тази година е получило едва 5 хиляди лева за чакълиране на две улици в селото.

Затова като приоритет екипът на Костадин Иванов ще  заложи на  делегирани бюджети за всяко населено място и пропорционално разделяне на парите за отделните села в Общината. Иванов обеща прозрачност при провеждане на обществените поръчки и повече инвестиции в образование, спорт и култура.

Костадин Иванов е  достоен човек, който с работата си успя да превърне Шишманци в едно цветущо и образцово населено място, заяви подкрепата си Мария Джатова, председател на НДСВ. Тя коментира  едноличното и властно управление на управляващите  в момента в общинския съвет на Раковски и обяви целта на следващия мандат, а именно паритет на силите в местния парламент с достатъчно общински съветници ,за да може гласът на разумните хора да бъде чут.

Днес коалиция „АБВ-НДСВ” обяви още канадидатите си кмет на две села в общината. В село  Чалъкови те издигат Запрян Христев, в в Стряма – Васил Черпелийски.

Целта ни на тези избори е да сложим край на модела на управление на ГЕРБ , а именно държава – община – партия. Тази комбинация е вредна за обществото, каза Владимир Маринов, заместник- председател на ПП АБВ.

„ГЕРБ трябва да знаят, че тук има хора с достойнство и г-н Павел Гуджеров не е васал на община Раковски. Днес, за да се изправим срещу машината на ГЕРБ трябва самочувствие, достойнство и право на избор. Ние търпим критика и можем да поемаме отговорност за действията си”.

Публикувано на 30.08.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ: Румен Петков за случая с хазарта

АБВ България

ПП АБВ пита в писмо до МС – обезпечено ли е машинното гласуване за следващия вот

АБВ България

Любомира Ганчева: Проблемите в енергетиката у нас растат лавинообразно

АБВ България

Петър Първанов: Довършването на язовир „Раянци“ край Земен е трайното решение, което да обезпечи питейна вода за Перник и региона

АБВ България

Пламена Заячка: Девет оставки за един кабинет не символизират стабилност


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни