Ръководството на АБВ поднесе цветя пред Паметника на Съветската армия по повод 9 септември

Facebook Twitter

Ръководството на АБВ в лицето на лидера на партията Румен Петков и заместник-председателя на политическата сила в София Пламена Заячка поднесоха цветя пред Паметника на Съветската армия по повод 9 септември.

Преди това двамата посетиха изложбата на Руското посолство в Руския културно-информационен център. Изложбата бе озаглавена "Пътят към победата: историческите източници разказват“.  На откриването на изложбата присъстваха стотици граждани. Експозицията е документална и представя документи с ниво на класификация "строго поверително" от фондовете на Държавния централен архив на съвременната руска история (ГЦМСИР), Руския държавен архив на социално-политическата история (РГАСПИ), Централния архив на Министерството на отбраната на Руската Федерация (ЦА МО РФ), Архива на външната политика на Министерството на външните работи на Руската Федерация (АВП РФ).

Изложбата предизвика острата реакция на Министерство на външните работи преди дни. Именно  АБВ първата политическа партия, която се противопостави на позицията на министерството. Лидерът на АБВ Румен Петков поиска авторите й да бъдат изгонени от Външно министерство.

Публикувано на 09.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

АБВ България

Херо, мълчи си!

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни