Ръководството на АБВ поднесе цветя пред Паметника на Съветската армия по повод 9 септември

Facebook Twitter

Ръководството на АБВ в лицето на лидера на партията Румен Петков и заместник-председателя на политическата сила в София Пламена Заячка поднесоха цветя пред Паметника на Съветската армия по повод 9 септември.

Преди това двамата посетиха изложбата на Руското посолство в Руския културно-информационен център. Изложбата бе озаглавена "Пътят към победата: историческите източници разказват“.  На откриването на изложбата присъстваха стотици граждани. Експозицията е документална и представя документи с ниво на класификация "строго поверително" от фондовете на Държавния централен архив на съвременната руска история (ГЦМСИР), Руския държавен архив на социално-политическата история (РГАСПИ), Централния архив на Министерството на отбраната на Руската Федерация (ЦА МО РФ), Архива на външната политика на Министерството на външните работи на Руската Федерация (АВП РФ).

Изложбата предизвика острата реакция на Министерство на външните работи преди дни. Именно  АБВ първата политическа партия, която се противопостави на позицията на министерството. Лидерът на АБВ Румен Петков поиска авторите й да бъдат изгонени от Външно министерство.

Публикувано на 09.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Членовете на ПП АБВ с инициатива за почистване на остров "Св. Иван"

АБВ България

Лидерът на АБВ Румен Петков: Министър-председателят показва, че живее в друга реалност – от измислен шпионски скандал, влезе в скандал със саботажи

АБВ България

АБВ със силна листа за местния вот в Търговище и Попово

АБВ България

АБВ подкрепя за нов мандат кмета на Община Балчик Николай Ангелов

АБВ България

Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията по повод празника на Силистра


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни