Кандидатът на АБВ за кмет на Стара Загора Камелия Стаматова ще се бори градът да бъде пример за модерно и динамично развитие

Facebook Twitter

Кандидатът на АБВ за кмет на Стара Загора Камелия Стаматова ще се бори градът да бъде пример за модерно и динамично развитие. Това стана ясно на пресконференция в областния град.

Сред приоитетите на Стаматова са нови общински предприятия, изграждане на зала „Арена Стара Загора“ и център за младежки дейности.  „Ще се борим Община Стара Загора да бъде пример за модерност, за динамично развитие и предпочитано място за живеене. В тази насока ще следваме следните приоритети. На първо място икономическото развитие на регион Стара Загора трябва да бъде изпреварващо в страната. Това ще бъде постигнато по следния начин: създаване на условия за пълноценно интегриране на бизнеса с научния потенциал на общината, както и приобщаване на академичната общност при решаването на значими общински проекти“, посочи Стаматова. По думите й Стара Загора трябва да се превърне в привлекателно място за живеене. „Окончателно трябва да се прекрати практиката за усвояване с цел строеж в зелени зони и междублокови пространства“, допълни още Стаматова.

Стана ясно, че още не е утвърдена листата с общински съветници. Областнитят лидер на АБВ – Стара Загора Михни Люцканов обяви, че листата с общински съветници ще бъде пълна.

Лидерът на АБВ Румен Петков изрази надежда, че предстоящите избори за местен вот ще поставят началото на добри контакти с БСП. „Мисля, че тези избори без да надценявам резултата, са сериозна стъпка в посока на консолидация“, каза още Петков. Той отправи остри критики към управлаващите по случая с разразилия се шпионски скандал.

„Действията, в други случаи бездействията на държавата са окарикатуряващи институционализма. Ако има обвинения за пране на пари, ако има обвинения за движение на парични потоци, това е едно. Обвинения за опити за пренасочване на политическата ориентация на Република България, е да го кажа – глуповато. Тук съм написал за действията на един депутат, който трябва да е в затвора при товаположение. Той е гласувал против влизането на България в НАТО, той се е въздържал по членството ни в ЕС“, допълни още Петков.

 

Публикувано на 12.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков е в Багдад, където се срещна със завършили в България иракски студенти

АБВ България

Румен Петков се срещна в Багдад с председателя на партията за национален диалог „Ал-хиуар Ал-уатани д-р Салех Ал-Мотлег

АБВ България

Румен Петков е в Ирак, където се срещна със зам.-председателя на иракската парламентарно представена политическа сила „Ал-Уатани“ Хасан Шуерд Хамдани

АБВ България

Румен Петков: Скъпи чуждестранни инвеститори, вижте Борисов какво ви осигурява

АБВ България

Патриотичен грабеж от българския народ, BILLо то и чрез Българската армия


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни