Правистът Петър Бозов оглави АБВ - Младежи София

Facebook Twitter

Правистът Петър Бозов бе избран за ръководител на столичната младежка структура на АБВ. Той посочи основни приоритети като разширяване на младежката организация и включване на все повече млади хора в решаването на проблемите на столицата. Бозов заяви, че ще продължи да поддържа всички досегашни инициативи на АБВ - Младежи София, каквито са отбелязването на важните за историята ни дати, използването на кирилица в интернет пространството, „Оставаме в България“ и други.

Досегашният председател на АБВ – Младежи София Пламена Заячка отчете постигнатите резултати през последните години и изрази подкрепата си към Петър Бозов. По думите й той има сериозен принос към развитието на младежката организиция на партията.

Представителите на новоизбраното ръководство на АБВ - Младежи София заявиха, че ще продължат да работят за налагането на младите хора и техните добри идеи за развитието на България. Доказателство за това намерение ясно се вижда в листата на партията, където за кандидати за кметове и общински съветници на София най – голямата възрастова група е до 35 години. Всички те с качества, образование и желание за промяна.

Публикувано на 17.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни