Правистът Петър Бозов оглави АБВ - Младежи София

Facebook Twitter

Правистът Петър Бозов бе избран за ръководител на столичната младежка структура на АБВ. Той посочи основни приоритети като разширяване на младежката организация и включване на все повече млади хора в решаването на проблемите на столицата. Бозов заяви, че ще продължи да поддържа всички досегашни инициативи на АБВ - Младежи София, каквито са отбелязването на важните за историята ни дати, използването на кирилица в интернет пространството, „Оставаме в България“ и други.

Досегашният председател на АБВ – Младежи София Пламена Заячка отчете постигнатите резултати през последните години и изрази подкрепата си към Петър Бозов. По думите й той има сериозен принос към развитието на младежката организиция на партията.

Представителите на новоизбраното ръководство на АБВ - Младежи София заявиха, че ще продължат да работят за налагането на младите хора и техните добри идеи за развитието на България. Доказателство за това намерение ясно се вижда в листата на партията, където за кандидати за кметове и общински съветници на София най – голямата възрастова група е до 35 години. Всички те с качества, образование и желание за промяна.

Публикувано на 17.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни