Румен Петков: БСП в Асеновград не вярва на кмета си

Facebook Twitter

Политическата обстановка в Асеновград се нуждае от радикална промяна. Твърдението е на лидера на ПП АБВ Румен Петков. Той подкрепи думите си с факта, че преди преди две години, когато  кметът на града д-р Емил Караиванов и главният архитект в общината бяха арестувани единствената защита,която двамата са получили е от страна на ПП АБВ. Казусът се повтаря и след катов цялата Пловдивска област представители на БСП бяха обвинени за купуване на гласове. „За съжаление тогава структурата на БСП в Асеновград запази мълчание. Отношение не взе и националното ръководство на партията. Това показва, че БСП не вярват на своя кмет и имат сериозни съмнения за дейността му.” Той определи като „подло” мълчанието на БСП към кмета и техния депутат.

По думите на Румен Петков тази среда не е добра за хората. „Очевидно един малък кръг от хора се замерят с разни неща, не вярват един на друг, а целта им е да се подредят някак си.” 

АБВ участваше в управлението на общината със собствен заместник-кмет. По думите на Румен Петков през последните четири Димчо темелков, който отговаря за общиснката собственост в Асеновград  е успял да спре редица „безчинства” в общината и опитите за предоговяране в ущърб на общината. Пример за това са минералната вода и концесията за нея и разпределянето на спирките.

„Трябва да дадем на Асеновград друга форма на управление, да  върнем доверието на хората.”

Затова от ПП АБВ влизат в битката за Асеновград в коалиция с партия „Воля”. До дни ще бъде представен кандидатът им за кмет и листата за общински съветници, която по думите на лидера на ПП АБВ е „равнопоставена”.

Публикувано на 19.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни