АБВ-София се регистрира за участие в местните избори

Facebook Twitter

Имаме кандидати за кметове на десет района, разчитаме да сме фактор в следващия Общински съвет. Това заяви пред медиите водачът на листата за общински съветници на АБВ-София за местните избори Ивайло Калфин след регистрацията на формацията за участие в местния вот.

Партията има кандидати за кметове на десет района, на пет населени места, освен кандидатите за общинските съветници, посочи Калфин. АБВ има кандидати за кметове в районите "Нови Искър", "Красно село", "Слатина", "Възраждане", "Овча купел".

"Това са хора, които и досега са участвали в местни избори. Разчитаме на добър резултат. "Разчитаме в следващия общински съвет да сме факторът, който допринася първо бюджетът на София да се харчи прозрачно и гражданите да знаят къде отиват парите им", допълни Калфин. Той подчерта, че ПП АБВ има достатъчно самочувствие за самостоятелно присъствие в Общинския съвет.

"Очакваме и подкрепяме г-жа Мая Манолова за кандидат за кмет, за да се промени въобще целият модел на управление на София. Оттам нататък всяка партия трябва да се докаже. В съвета (СОС) не е проблем да е по-шарено и да има представители на повече партии. Това обикновено значи повече прозрачност", допълни Калфин.

Публикувано на 24.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни