Георги Градевски: Нека със силата на младостта и знанията да направим най-доброто за Дупница

Facebook Twitter

В пълната зала на драматичния театър в Дупница кандидатът на ПП АБВ за кмет на общината Георги Градевски постави началото на предизборната си кампания. Пред съгражданите си той заяви, че е настъпило време за промяна и заяви готовност да я осъществи.

„Силната младежка енергия и вълната, която ще завихрим, е с цел да заявим открито, че вече е време за промяна в Дупница. Промяна с младите хора около нас. Тези, които имат знанието и активността да напипат пулса на обществото и нерешените с години проблеми. Проблемите в Дупница са толкова много и не ни правят впечатление, защото са станали част от нашето ежедневие. Забравихме да изискваме от кметовете и от общинските съветници, които трябва да правят Дупница един по-добър град за живеене – за нас“.

Градевски подчерта, че е време Дупница да стане привлекателен бизнес център за големите компании, да се разкрият нови работни места. Бизнесът и администрацията да работят за града и за хората в Дупница.

„Време е за промяна – да дадем повече възможност на младите да учат и да специализират тук. Нови специалности в гимназиите, висше учебно заведение с интересни специалности. Да помислим за възрастните хора с минимални пенсии и за хора в неравностойно социално положение. Всеки от тях да получава по един безплатен хляб. За тях ще намалим с 50% билетите за транспорт. Асфалтиране на улици, подобряване на инфраструктурата и в най-крайните квартали на града и в малките населени места. Програма за стартиране на ремонт  на ВиК мрежата на територията на община  Дупница. Да възродим и финансираме театър, читалища и библиотеки, да станат привлекателни центрове за талантите на Дупница“.

Георги Градевски каза пред съгражданите си, че зад гърба му стои изключително подготвен екип от експерти, който ще работи за подпомагане на детско-юношеския футбол в града. Ще се подкрепят спортните клубове по бойни изкуства и всички видове спорт. Дупница да стане зелен град и туристически център на Балканите. 

„Ще се преборим със замърсяването на въздуха на града, рекултивация на общинското сметище и ново модерно депо за преработка на отпадъците. Общинска администрация, отворена към гражданите. Модерни софтуерни решения, чрез които всеки документ да бъде получаван по електронна поща. Ще премахнем затворените врати и сложените бариери в община Дупница. Гласувайте с бюлетина номер 14. Нека със силата на младостта и знанията да направим най-доброто за Дупница и за всички които продължават да живеят тук“, каза Георги Градевски.

На събитието в драматичния театър в Дупница присъстват председателят на ПП АБВ Румен Петков и Георги Първанов - президент на Р България, 2002-2012 година.

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Дупница Георги Градевски е на 31 години, роден е в Дупница. Възпитаник на футболна школа „Славия” и има изиграни мачове с младежкия национален отбор по футбол. Успешната си спортна кариера в чужбина прекъсва заради травма. По образование е финансист. Работи в сферата на финансовото консултиране на малкия и на средния бизнес. Има над 50 реализирани проекта по различни европейски програми. Говори английски и руски език. Според него големите промени стават с малки стъпки, но в правилната посока. Той разчита на експерти, личности и общественици, които участват в листата за общински съветници. Екипът ще води позитивна кампания със силата и знанията на младите и търпението и опита на по-възрастните.

Публикувано на 27.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни