Георги Градевски: Нека със силата на младостта и знанията да направим най-доброто за Дупница

Facebook Twitter

В пълната зала на драматичния театър в Дупница кандидатът на ПП АБВ за кмет на общината Георги Градевски постави началото на предизборната си кампания. Пред съгражданите си той заяви, че е настъпило време за промяна и заяви готовност да я осъществи.

„Силната младежка енергия и вълната, която ще завихрим, е с цел да заявим открито, че вече е време за промяна в Дупница. Промяна с младите хора около нас. Тези, които имат знанието и активността да напипат пулса на обществото и нерешените с години проблеми. Проблемите в Дупница са толкова много и не ни правят впечатление, защото са станали част от нашето ежедневие. Забравихме да изискваме от кметовете и от общинските съветници, които трябва да правят Дупница един по-добър град за живеене – за нас“.

Градевски подчерта, че е време Дупница да стане привлекателен бизнес център за големите компании, да се разкрият нови работни места. Бизнесът и администрацията да работят за града и за хората в Дупница.

„Време е за промяна – да дадем повече възможност на младите да учат и да специализират тук. Нови специалности в гимназиите, висше учебно заведение с интересни специалности. Да помислим за възрастните хора с минимални пенсии и за хора в неравностойно социално положение. Всеки от тях да получава по един безплатен хляб. За тях ще намалим с 50% билетите за транспорт. Асфалтиране на улици, подобряване на инфраструктурата и в най-крайните квартали на града и в малките населени места. Програма за стартиране на ремонт  на ВиК мрежата на територията на община  Дупница. Да възродим и финансираме театър, читалища и библиотеки, да станат привлекателни центрове за талантите на Дупница“.

Георги Градевски каза пред съгражданите си, че зад гърба му стои изключително подготвен екип от експерти, който ще работи за подпомагане на детско-юношеския футбол в града. Ще се подкрепят спортните клубове по бойни изкуства и всички видове спорт. Дупница да стане зелен град и туристически център на Балканите. 

„Ще се преборим със замърсяването на въздуха на града, рекултивация на общинското сметище и ново модерно депо за преработка на отпадъците. Общинска администрация, отворена към гражданите. Модерни софтуерни решения, чрез които всеки документ да бъде получаван по електронна поща. Ще премахнем затворените врати и сложените бариери в община Дупница. Гласувайте с бюлетина номер 14. Нека със силата на младостта и знанията да направим най-доброто за Дупница и за всички които продължават да живеят тук“, каза Георги Градевски.

На събитието в драматичния театър в Дупница присъстват председателят на ПП АБВ Румен Петков и Георги Първанов - президент на Р България, 2002-2012 година.

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Дупница Георги Градевски е на 31 години, роден е в Дупница. Възпитаник на футболна школа „Славия” и има изиграни мачове с младежкия национален отбор по футбол. Успешната си спортна кариера в чужбина прекъсва заради травма. По образование е финансист. Работи в сферата на финансовото консултиране на малкия и на средния бизнес. Има над 50 реализирани проекта по различни европейски програми. Говори английски и руски език. Според него големите промени стават с малки стъпки, но в правилната посока. Той разчита на експерти, личности и общественици, които участват в листата за общински съветници. Екипът ще води позитивна кампания със силата и знанията на младите и търпението и опита на по-възрастните.

Публикувано на 27.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни