Георги Първанов в Дупница: Промяната е назряла, промяната е неизбежна

Facebook Twitter

Промяната е назряла, промяната е неизбежна. Това каза Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012) на откриване то на кампанията за местен вот и представянето на кандидата за кмет на община Дупница на ПП АБВ и на листата за общински съветници в залата на Драматичен театър „Невена Коканова“ в Дупница.

„Твърдя, че както е било и в други времена, голямата промяна може да започне именно от промяната в Дупница. Аз ще работя за това. Това не е просто абстрактно политическо искане. Имаме основание да го кажем, защото наистина аз съм респектиран, аз съм въодушевен от моя приятел Георги Градевски. Човек, който е добре професионално подготвен, човек който има волята, характера, способността да прави нещата. Той не е просто амбициозен млад човек, той е успяващ млад човек, а България има крещяща нужда от преуспяващи млади хора“.

Георги Първанов посочи, че би  искал Георги Градевски и неговият екип да намерят своята реализация в Дупница, а и по всички етажи на властта.

„Слоганът „Защото е време за промяна“ – категорично съм съгласен с него, но и допълвам, защото те, този екип и Георги Градевски, заедно със своя екип, може да направи тази промяна. Сега сме тук, ще дойдем пак, защото ще направим всичко възможно за да го има успеха, за да бъде победата на АБВ и на този екип пред нас“.

Публикувано на 27.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни