Румен Петков в Дупница: Георги Градевски и неговият екип са избрали да дадат всичко от себе си за добруването на Дупница и на България

Facebook Twitter

Георги Градевски и неговият екип са избрали да дадат всичко от себе си за добруването на Дупница и на България. Това каза председателят на ПП АБВ Румен Петков по време на представянето на кандидат-кметът на партията в Дупница

„Нашият кандидат за кмет на Дупница има осъзната необходимост да покаже, че общината принадлежи именно на жителите на Дупница, а не жителите да принадлежат на общината. Това е изключително важно да бъде показано на хората, защото начинът, по който се управлява Дупница, води до една отровена, в прекия и в преносен смисъл на думата, атмосфера. Води до нечистотия – политическа, управленска, на околната среда, на въздуха. Цялата тази нечистотия гони младите хора от Дупница и от България. Затова е време за промяна“.

Румен Петков посочи, че казва всичко това с респект, с почит, с поклон пред Георги Градевски и неговият екип - млади хора, които излъчват енергия, които имат компетентност, познания, но и млади хора, които обичат Дупница.

„Ние българите сме нацията, която преди хиляда години е казала, че думата Родина се пише с главна буква. Ние българите сме тези, които сме показали на света, че роден край няма множествено число. Трябва да сме горди, че имаме в Дупница кандидат като Георги Градевски, който е дупничанин. Че имаме една листа, която дава чувство на нас, че са избрали да останат в България, че са избрали да дадат всичко от себе си за добруването на Дупница и на България“.

Румен Петков посочи, че не е политика на загриженост към хората, ако направиш три километра тротоари месец преди изборите. Да наситиш града и общината с кръпки, да си безотговорен към населените места в общината, е въпрос на липса на политически морал, гражданска и човешка отговорност.

„Тези хора, които са пред вас, те са носителите на тази почтеност, на тази отговорност, на тази готовност да направят промяната в името на жителите на Дупница. Тази промяна, която толкова много ни трябва“.

Публикувано на 27.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни