Под мотото „Промяната за Пловдив” ПП АБВ даде старт на предизборната кампания в града

Facebook Twitter

ПП АБВ официално постави началото на предизборната кампания в Пловдив. Събитието съвпадна и със символичното откриване на новия офис на партията, намиращ се на улица „Янко Сакъзов” 1.

„Промяната за Пловдив” - с това мото политическата сила влиза в битката за втория по големина град в страната. На събитието присъстваха лидерът на ПП АБВ Румен Петков, заместник-председателят на партията и областен координатор Владимир Маринов, кандидатът за кмет и  водач на листата за общински съветници за Пловдив и зам.-председател на партията  Любомира Ганчева и кандидатите за общински съветници.

„Влизаме в кампанията с готовност и заряд за бъдещето на Пловдив. На тези избори искаме да покажем идеите, лицето на АБВ и да докажем, че има смисъл млади хора с опит, възможности и знания да се занимават с политика, а не да гледаме едни и същи хора, които години наред участват в управлението на града , но не показват никакви резултати”, каза кандидатът за кмет на Пловдив Любомира Ганчева. По думите й времето за Пловдив е спряло, а липсата на развитие дърпа града назад. „След 15 години статукво получаваме разсипан градски транспорт, град с най-мръсния въздух и на шесто място по доходи на населението. Омръзна ни!”, категорично заяви тя.

От днес АБВ има свой дом в Пловдив, където екипът, кандидатът за кмет Любомира Ганчева и кандидатите за  общински съветници ще работят, за да  реализират идеите на партията за бъдещето на града.

„С издигането на Любомира Ганчева за  кмет на Пловдив  от ПП АБВ даваме категорична заявка за  своето отговорно решение за бъдещето на общината.  Нашата кандидатура е естествено продължение на работата, която сме свършили през всички години за развитието на региона и града”, каза Маринов. „Ще направя всичко възможно да имаме онази трибуна, която е необходима на АБВ.  Писна ми да имаме прекрасни тези, да назоваваме нещата с истинските им имена, да сме атрактивни за медиите и за обществото, но да ни захлупват. Нужна ни е много работа, за да стигнем до там, където ще бъдем чути, а именно трибуната на общинския съвет в Пловдив”.

„Обезличен и занулен” е Пловдив, според лидера на ПП АБВ Румен Петков. По неговите думи в последните години за най-стария жив град  у нас се говори единствено в минало време и почти нищо за съдбата му утре. „Виждаме една камара съветници, кандидати за кметове, които не успяха да дадат нищо на Пловдив през изминалите години. Днес, като кажеш: „Кмета на Пловдив”,  за какво  се сещаш? За хотелите на майка му?  Като кажем:  „Пловдивската община”, за какво се сещаме? За една камара провалени инфраструктурни проекти. Тези неща трябва да ги кажем.  Няма друга политическа партия, за съжаление,  която да е говорила за огромния провал на тези два мандата управление. Разрязаха се кабели, разпродаде се подземната комуникация и никой не си отвори устата в общинския съвет. Сега всички тези пак са кандидати за общински съветници. Тези хора нямат право да си вдигат човките”, заяви той.

 

 

Публикувано на 28.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни