АБВ ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ОБЩИНА „ТУНДЖА”

Facebook Twitter

„Не трябва да допускаме закриването на училища, защото те са сърцата на всяко населено място”,  заяви при откриването на предизборната си кампания кандидатът за кмет на Община „Тунджа” Иван Йоргов. Той бе издигнат от местната структура на ПП АБВ, а мотото на кампанията му е „Иван Йоргов – верният избор”.  

В препълнения салон на НЧ ”Просвета 1910” –  с. Тенево се събраха членове, симпатизанти и приятели на партията от целия регион. Специални гости на откриването на кампанията бяха Румен Петков – председател на  АБВ и зам.-председателят на партията  Владимир Маринов.

„Кандидатът за кмет на общината е човек с шампионски дух и голям авторитет. Разпознаваем е за жителите на общината, защото е един от тях. Доказал през годините, че може да бъде добър управленец, той е точната кандидатура за кметското място в Община „Тунджа”, категоричен беше Румен Петков при представянето на Иван Йоргов.

Общо седем са кандидатите за кметове на населени места, които бяха представени тази вечер на сцената на читалището. Пред присъстващите излязоха и кандидатите за общински съветници, начело с водача на листата Здравко Златаров.  „Тунджа” е наша кауза и вярваме, че след 27 октомври животът на хората ще се промени към по-добро.”, каза водачът на листата. „Няма да даваме празни обещания, но ще гарантираме нито едно от селата ни да не остава без лекарска помощ”, посочи още той пред присъстващите. „Вярваме в мъдростта на възрастните, в разума на активна част от населението и в мечтите и енергията на младите, за да видим нашата община променена”, допълни Златаров, който призова в деня на изборите хората да не се страхуват да изразят своя вот.

По традиция АБВ дари книги за читалището в селото. Симпатизантите и приятелите на политическата сила  имаха удоволствието да се насладят на изпълненията на народната певица Донка Бумбалова.

 

 

Публикувано на 28.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни