Атанас Шопов: Вече 12 години гражданите на Пазарджик принадлежат на общината, а трябва общината да принадлежи на гражданите

Facebook Twitter

Вече 12 години гражданите на Пазарджик принадлежат на общината, а трябва общината да принадлежи на гражданите. На това трябва да се сложи край. Около тази позиция се обединиха лидерът на АБВ Румен Петков и кандидатът на партията за кмет на Пазарджик Атанас Шопов по време на работна среща с членове и симпатизанти на партията в областния град.  „Ще водим положителна кампания, но няма как да не посочим и фактите, свързани с порочния начин, по който се управляваше нашата община до момента.  Факт е, че хората, които пряко отговарят за управлението на града, не работят в полза на гражданите. Ще се стараем да стигнем до всеки един човек,  да убедим хората , че правилният избор е АБВ. Няма да прием начина, по който се  управлява общината, защото, според нас, той блокира всички добри идеи и съдейства единствено за обогатяването на определени лица. Въпреки всичко, въпреки натиска и противодействието през последните години, успяхме да реализираме някои от  наши каузи и идеи. Спасихме училището в с. Црънча, спряхме и идеята за безобразно изсичане на дърветата по булевард  „Ал. Стамболийски“.

Думите му допълни Румен Петков. „Ако градът и общината искат алтернатива на този вид управление, изборът е АБВ.  Вярваме, че хората ще излязат и ще кажат, че повече не искат такова порочно управление и сме сигурни, че нещата ще се променят. От всички нас зависи да стигнем до всеки дом, да кажем какво сме успели да направим, въпреки това управление в момента, да представим своите идеи за бъдещето на града и общината, в които всички ние живеем, където искаме да бъдем“.

„Изборите на 27 октомври не са изборите на АБВ или на която и да е друга политическа партия. Тези избори са такива, че или Пазарджик ще реши, че положението, в което е, става необратимо, или Пазарджик ще направи друг избор. А този избор трябва да бъде направен по най-убедителния и достойния начин, защото това е избора на нормалността“, посочи той.

 

Публикувано на 29.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни