Бюлетина с номер 68 носи промяната за община Родопи на местните избори

Facebook Twitter

Местна коалиция „БСП за България ( ПП АБВ, БСП за България)” официално даде старт на предизборната кампания в община Родопи. Коалицията влиза в битката за най-голямата селска община в страната с отбор от професионалисти, млади хора, експерти и нови лица. Кандидат за кмет на община Родопи е Павел Михайлов от „БСП за България”, а водач на листата за общински съветници е Владимир Маринов, заместник-председател на ПП АБВ и областен координатор на партията.

„Това, което направихме с колегите от БСП, е достойно за уважение. Ние успяхме да седнем на една маса, всеки успя да преглътне егото си, за  да намерим общото  решение, което ще ни направи победители на  предстоящите избори. Сигурен съм, че потенциалът, който имаме заедно, потенциалът, който ще покажем в следващия месец, е този заряд, който ще ни донесе победа на изборите и ще сложи край на порочното управление на ГЕРБ в община Родопи”, заяви Владимир Маринов, водач на листата за общински съветници  и заместник-председател на ПП АБВ. „На мен лично ми писна, обикаляйки страната, да се срамувам да казвам в коя община живея. И за всичко да ми казват, че сме последни. Този път с бюлетина номер 68 ние ще бъдем ПРОМЯНАТА за доброто на община Родопи. Горд съм да бъда водач на листа от професионалисти и млади хора. Силно съм впечатлен от качествата им. Но още по-горд съм да застана до Павел Михайлов и да кажа, че искрено го подкрепям. В мен не е имало нито миг съмнение, че той е достойният следващ кмет на община Родопи. Лично за себе си този път вярвам, че ще успеем - и ни е ред, и ни е право, и ни се полага, и ни се пада. Защото можем и знаем как. Успех с номер 68 и победа!”

Местна коалиция „БСП за България ( ПП АБВ, БСП за България)” ще участва във вота на 27 октомври с пълна листа за общински съветници, кандидати за кметове на всички 21 населени места и кандидат за кмет на община Родопи.

Подкрепа за победа на предстоящото състезание местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ, БСП за България)” получи от националното ръководство на БСП. Специален гост беше Петър Мутафчиев, член на националното ръководство на БСП.

„Имаме здрава коалиция, силна листа за общински съветници, уважавани кандидати за кметове по места и респектиращ кандидат за кмет на община Родопи. Горе главата, имайте самочувствието за победа. Тя е Ваша!”

Липсата на инвестиции е особено чувствителна тема за хората от община Родопи.

„Община Родопи не се развива, тя буксува, тя затъва”, подчерта Павел Михайлов, кандидат за кмет на община Родопи. В община Родопи не се правят канализации, не се правят улици, тротоари, не се подменят водопроводни мрежи. Защо?”, попита  Павел Михайлов и веднага даде отговора. „Явно управлението на общината не е способно да направи това. Аз имам волята и желанието, притежавам енергията  и хъса да променя управлението на тази община”.

Местна коалиция „БСП за България ( ПП АБВ, БСП за България)” влиза в изборите за местна власт с най-сериозната програма за развитие на Родопи. В нея са заложени инвестиции в изграждането на канализации по селата и подобряване на инфраструктурата, създаване на обществени съвети по места, ще се работи за изграждане на спешни центрове за лекарска помощ във всички населени места и свободен Wi-Fi. Основната управленска идея на Местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ, БСП за България)”  е да управлява заедно с хората по населени места. „Искаме да управляваме заедно с населението. Ще питате: Как е възможно това? Аз ще ви кажа как. Реалната възможност е чрез местните референдуми. Местният референдум е израз на пряка демокрация”, категоричен е Павел Михайлов.

Позитивна и  активна предизборна кампания и ПОБЕДА си пожелаха на старта на изборите за кмет и общински листи от Местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ, БСП за България)”.

Публикувано на 30.09.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни