АБВ ОТКРИ ПРЕДИЗБОРНАТА СИ КАМПАНИЯ В ПЛЕВЕН

Facebook Twitter

Победата ми на местните избори ще е победа за Плевен и целия регион. Това заяви по време на откриването на предизборната кампания на АБВ за местните избори  Цветан Антов, кандидат на партията за кмет на Плевен. „Участваме с широкоспектърна листа, имаме кандидати и под 30 годишна възраст. Основен проект, който трябва да се реализира в нашия регион, това е АЕЦ „Белене“. Довършването на дома за бездомни кучета е важна задача, защото от години жителите на  Плевен страдат от този проблем. Смятам също да основа общинско предприятие „Социални грижи“ и да работим за построяването на старчески дом в града. Такъв в момента  липсва“, посочи пред множеството членове и симпатизанти Антов. По думите му друг негов основен приоритет ще бъде ремонта и реиновирането на цялата спортна база  града, която в момента е в окаяно състояние. „Така ще можем да осигурим нормален тренировъчен процес на нашите спортни клубове. Мачовете на футболния отбор в Плевен, ще се играят отново тук в града,  а не в Ловеч“, заяви той.

„Считам, че листата е един добър колектив, горд съм с такава силна листа. Не съм родом от Плевен, но и в спортната си кариера съм доказал, че милея за този град. В листата ни има представители от сферата на културата, а една нация се рекламира най-добре чрез култура и спорт",  заяви още  Цветан Антов.

Думите му подкрепи лидерът на АБВ Румен Петков. Той бе категоричен, че листата на партията в Плевен се отличава от всички останали по факта, че  излъчва почтеност, сила и достойнство.  „Листата ни е еманация на патриотичното мислене. Всеки кандидат е чест за нас. Нашата листа се отличава с почтеност, преданост към Плевен, воля на духа и енергия. В нея присъстват специалисти и експерти в различни области,  личности от културния елит на страната ни. Това са хора, които водиха тежка битка за каузи като нашия театър и подобряването на инфраструктурата в града и цялата община“.

„Затова на 27 октомври си струва да се направи силен избор. Ние ще работим с управлението на държавата, за бъдещето на Плевен“, зави Петков.

 

Публикувано на 03.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ: България незабавно да отмени договора за F-16 и да насочи 2.5 млрд. за справяне с кризата

АБВ България

АБВ-Младежи, с отворено писмо до институции на ЕС, призовават за деполитизиране на пандемията и солидарност, вместо санкции. Канят други младежки организации да се присъединят

АБВ България

Румен Петков дари на Светия синод писмо, подписано преди повече от век и половина от екзарх Йосиф

АБВ България

ПП АБВ с писма до държавните институции с призив за солидарност

АБВ България

ПОЗИЦИЯ – ПП АБВ с призив за солидарност в дните на криза


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни