Пламена Заячка: Местаната ни коалиция в Дряново е заявка за промяна и успех

Facebook Twitter

В Дряново ПП АБВ представи кандидатите си за местния вот. В общината партията се явява в коалиционен формат.

Щастлива съм, че имам възможност, като член на ръководството на ПП АБВ, да изразя подкрепата на партията за тази силна листа. Това заяви по време на събитието председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка.

„Поздравявам съмишлениците си от АБВ-Дряново колегите от БСП, от "Български социалдемократи" и от "Движение заедно за промяна" за коалиционната култура. Вие показвате, че когато има желание има и начин. По същата причина заедно с колегата председател на МО на БСП - Николай Бериевски сме тук днес“.

Тази листа дава сериозен, заявка за успех и перспектива на хилядите граждани на Дряново, подчерта Заячка.

„Казвам го като млад човек, който е живял в чужбина, но избра да се върне в България, защото вярва че за нея има надежда. Затова искам специално да поздравя младите хора в листата, които са избрали не само да останат в Родината, не само да останат и работят в Дряново, но и да работят за него“.

Пламена Заячка поздрави кандидата за кмет Трифон Панчев и кандидатите в листата.

„Всички те са се доказали във времето, като Цветан Йорданов, бивш председател на Общинския съвет в Дряново, Христо Димитров, Христо Ангелов, зад председателя на младежката организация на АБВ в Дряново и млад талант – Любомир Йорданов. Подкрепям кандидатурата на Детелина Кьосова - кандидат за кмет на Царева ливада, която се е доказала в предишния си мандат. Тяхната отдаденост ми дава вярата че както през изминалите 150 години община Дряново ще продължи своето развитие, но и ще съхрани автентичния си вид“.

Заячка подчерта факта на недоброто общинско управление в момента.

„Своеволията на сегашния кмет не само нарушават автентичния вид на центъра на града, но и грубо погазват становищата на общинската комисия, на НИНКН и на МК, които постановяват преизграждане на къщата, строена от Кольо Фичето в подножието на църквата. Защото тя е част от Ансамбъл „Главна улица“, тя е със статут на групова недвижима културна ценност. Тези действия ще доведат до глоба, която всички дряновци ще платят от джобовете си. Застъпвам се за тази листа, защото тази своеволия и този начин на управление трябва да се прекратят“.

Публикувано на 04.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет

АБВ България

Румен Петков определи като злепоставяне начинът, по който беше посрещнат новият американски посланик


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни