Пламена Заячка: Местаната ни коалиция в Дряново е заявка за промяна и успех

Facebook Twitter

В Дряново ПП АБВ представи кандидатите си за местния вот. В общината партията се явява в коалиционен формат.

Щастлива съм, че имам възможност, като член на ръководството на ПП АБВ, да изразя подкрепата на партията за тази силна листа. Това заяви по време на събитието председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка.

„Поздравявам съмишлениците си от АБВ-Дряново колегите от БСП, от "Български социалдемократи" и от "Движение заедно за промяна" за коалиционната култура. Вие показвате, че когато има желание има и начин. По същата причина заедно с колегата председател на МО на БСП - Николай Бериевски сме тук днес“.

Тази листа дава сериозен, заявка за успех и перспектива на хилядите граждани на Дряново, подчерта Заячка.

„Казвам го като млад човек, който е живял в чужбина, но избра да се върне в България, защото вярва че за нея има надежда. Затова искам специално да поздравя младите хора в листата, които са избрали не само да останат в Родината, не само да останат и работят в Дряново, но и да работят за него“.

Пламена Заячка поздрави кандидата за кмет Трифон Панчев и кандидатите в листата.

„Всички те са се доказали във времето, като Цветан Йорданов, бивш председател на Общинския съвет в Дряново, Христо Димитров, Христо Ангелов, зад председателя на младежката организация на АБВ в Дряново и млад талант – Любомир Йорданов. Подкрепям кандидатурата на Детелина Кьосова - кандидат за кмет на Царева ливада, която се е доказала в предишния си мандат. Тяхната отдаденост ми дава вярата че както през изминалите 150 години община Дряново ще продължи своето развитие, но и ще съхрани автентичния си вид“.

Заячка подчерта факта на недоброто общинско управление в момента.

„Своеволията на сегашния кмет не само нарушават автентичния вид на центъра на града, но и грубо погазват становищата на общинската комисия, на НИНКН и на МК, които постановяват преизграждане на къщата, строена от Кольо Фичето в подножието на църквата. Защото тя е част от Ансамбъл „Главна улица“, тя е със статут на групова недвижима културна ценност. Тези действия ще доведат до глоба, която всички дряновци ще платят от джобовете си. Застъпвам се за тази листа, защото тази своеволия и този начин на управление трябва да се прекратят“.

Публикувано на 04.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни