На среща с избиратели АБВ-Стара Загора представи кандидатите си за местния вот

Facebook Twitter

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Стара Загора Камелия Стаматова заяви готовност и стремеж да направи родния си град пример за модерно и динамично развитие. Пред съгражданите си тя посочи някои от приоритети си.

„Ще се борим община Стара Загора да бъде пример за модерност, за динамично развитие и предпочитано място за живеене. На първо място икономическото развитие на регион Стара Загора трябва да бъде изпреварващо в страната. Това ще бъде постигнато по следния начин: създаване на условия за пълноценно интегриране на бизнеса с научния потенциал на общината, както и приобщаване на академичната общност при решаването на значими общински проекти“, посочи Стаматова. Тя подчерта, че Стара Загора трябва да се превърне в привлекателно място за живеене. „Окончателно трябва да се прекрати практиката за усвояване с цел строеж в зелени зони и междублокови пространства“, допълни още Стаматова.

Водачът на листата на АБВ в Стара Загора проф. Михни Люцканов представи кандидатите за общински съветници.  Местната структура на партията излиза с листа за общински съветници, в която присъстват доказани професионалисти, разпознаваеми в обществения живот, млади и образовани хора.

На срещата в Стара Загора гост беше и Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012).

„Приятели, съмишленици, респектиран съм от идеите, които изложи д-р Стаматова. Листата има много добър потенциал. Много добре балансирана. Винаги ще си спомням онова време, когато помагахме на д-р Желев, а той правеше много добри неща. Ние сме школата на д-р Желев. Много ми е приятно, че мога да подкрепя д-р Стаматова. Радвам се, че АБВ има такива кадри, като нея.

По-рано днес президентът Първанов беше посрещнат в старозагорското село Загоре от кандидата за кмет на селото Тенчо Петров.

Публикувано на 04.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока

АБВ България

Румен Петков: Изгонването на руските дипломати е стремеж на премиера Бойко Борисов в така наречената антируска вълна да каже, че громи русизма


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни