На среща с избиратели АБВ-Стара Загора представи кандидатите си за местния вот

Facebook Twitter

Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Стара Загора Камелия Стаматова заяви готовност и стремеж да направи родния си град пример за модерно и динамично развитие. Пред съгражданите си тя посочи някои от приоритети си.

„Ще се борим община Стара Загора да бъде пример за модерност, за динамично развитие и предпочитано място за живеене. На първо място икономическото развитие на регион Стара Загора трябва да бъде изпреварващо в страната. Това ще бъде постигнато по следния начин: създаване на условия за пълноценно интегриране на бизнеса с научния потенциал на общината, както и приобщаване на академичната общност при решаването на значими общински проекти“, посочи Стаматова. Тя подчерта, че Стара Загора трябва да се превърне в привлекателно място за живеене. „Окончателно трябва да се прекрати практиката за усвояване с цел строеж в зелени зони и междублокови пространства“, допълни още Стаматова.

Водачът на листата на АБВ в Стара Загора проф. Михни Люцканов представи кандидатите за общински съветници.  Местната структура на партията излиза с листа за общински съветници, в която присъстват доказани професионалисти, разпознаваеми в обществения живот, млади и образовани хора.

На срещата в Стара Загора гост беше и Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012).

„Приятели, съмишленици, респектиран съм от идеите, които изложи д-р Стаматова. Листата има много добър потенциал. Много добре балансирана. Винаги ще си спомням онова време, когато помагахме на д-р Желев, а той правеше много добри неща. Ние сме школата на д-р Желев. Много ми е приятно, че мога да подкрепя д-р Стаматова. Радвам се, че АБВ има такива кадри, като нея.

По-рано днес президентът Първанов беше посрещнат в старозагорското село Загоре от кандидата за кмет на селото Тенчо Петров.

Публикувано на 04.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни