"БСП за България и АБВ" откриха предизборната кампания си кампания в Търговище

Facebook Twitter

"БСП за България и АБВ" откриха предизборната кампания си кампания в Търговище.

За да подкрепят кандидата за кмет Рая Матева и кандидати за общински съветници в областния град бяха лидерът на БСП Корнелия Нинова и председателят на АВБ Румен Петков.

Румен Петков заяви пред пълната зала на Драматичния театър, че "изтича един мандат, на който хубавото му е, че изтича". Той изрази категоричната си подкрепа за кандидата за кмет Рая Матева и подчерта, че тя е почтеният, силният избор за кмет на община Търговище.

"Търговище помни силния си период и управлението на БСП в лицето на предишния кмет Красимир Мирев", каза Нинова. По думите й всичко, което е свършено сега, е започнато от екипа му. "Рая трябва да се равнява по него", призова партийният лидер. "Голямото предизвикателство пред този сериозен екип е да върнем социалната община Търговище, тъй като през последните години има сериозно отстъпление", заяви Нинова.

Пред дошлите в залата на Драматичния театър в Търговище кандидатът за кмет Матева направи емоционално експозе, в което очерта развитието си в личен и професионален план. Юрист по образование, тя има 15 години стаж в общинската администрация, последните три от които като зам.-кмет. "Имам сили и основания да се кандидатирам за поста. Имам екип, с който да работя. Искам да Търговище да бъде много по-добро и щастливо място за нас и децата ни", обобщи Рая Матева.

 

Публикувано на 04.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни