"БСП за България и АБВ" откриха предизборната кампания си кампания в Търговище

Facebook Twitter

"БСП за България и АБВ" откриха предизборната кампания си кампания в Търговище.

За да подкрепят кандидата за кмет Рая Матева и кандидати за общински съветници в областния град бяха лидерът на БСП Корнелия Нинова и председателят на АВБ Румен Петков.

Румен Петков заяви пред пълната зала на Драматичния театър, че "изтича един мандат, на който хубавото му е, че изтича". Той изрази категоричната си подкрепа за кандидата за кмет Рая Матева и подчерта, че тя е почтеният, силният избор за кмет на община Търговище.

"Търговище помни силния си период и управлението на БСП в лицето на предишния кмет Красимир Мирев", каза Нинова. По думите й всичко, което е свършено сега, е започнато от екипа му. "Рая трябва да се равнява по него", призова партийният лидер. "Голямото предизвикателство пред този сериозен екип е да върнем социалната община Търговище, тъй като през последните години има сериозно отстъпление", заяви Нинова.

Пред дошлите в залата на Драматичния театър в Търговище кандидатът за кмет Матева направи емоционално експозе, в което очерта развитието си в личен и професионален план. Юрист по образование, тя има 15 години стаж в общинската администрация, последните три от които като зам.-кмет. "Имам сили и основания да се кандидатирам за поста. Имам екип, с който да работя. Искам да Търговище да бъде много по-добро и щастливо място за нас и децата ни", обобщи Рая Матева.

 

Публикувано на 04.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет

АБВ България

Румен Петков определи като злепоставяне начинът, по който беше посрещнат новият американски посланик


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни