„С ВОЛЯ за прозрачно управление” местна коалиция „Воля (ПП АБВ)” заяви участие в изборите в Асеновград

Facebook Twitter

„Последователност, прозрачност, отговорновт и контрол”- това са четирите основни принципа,  които ще следват при управлението на Асеновград от местна коалиция „Воля (ПП АБВ)”. Това заявиха при откриване на предизборната кампания в града на Чая кандидатът за кмет на града инж. Христо Бозов, водачът на листата за  общински съветници Павлина Ванова и вторият в листата, издигнат от ПП АБВ Димчо Темелков. На официалното откриване присъстваха лидерът на ПП АБВ Румен Петков, заместник-председателят на партията и областен координатор Владимир Маринов, Сузана Николова и Елена Аксиева от „Воля” .

От местна коалиция „Воля (ПП АБВ)” определиха сегашното развитие на града като „хаос” и „безвремие”.

„В тази обстановка няма как да да поемем ангажимент за огромни очаквания и  велики дела”, каза кандидатът за кмет на Асеновград инж. Христо Бозов . Реализирани проекти за озеленява на града, създаване на специализирани паралелки за изучаване на природни науки, безплатни ясли и детски градини, равнопоставеност на всички спортни клубове в Асеновград са само част от акцентите в предизборната кампания на МК „Воля ( ПП АБВ)”.

„Основният ангажимент, който поемаме към Асеновград и неговите жители е прозрачност в управлението. Хората искат да знаят какво се случва с техните данъци, как се харчат парите им и ако не се харчат така, както им е обещано: Защо?”, изрази своята позиция Димчо Темелков, втори в листата за общински съветници на Асеновград, издигнат от квотата на ПП АБВ. „ Изказвам благодарност към хората, които ще ни подкрепят. Вярвам, че ще спечелим гласовете на будните хора на Асеновград, тези, които искат този град да  получи мястото, което заслужава сред развиващите се градове на страната ни.”

Думите му подкрепи  лидерът на АБВ Румен Петков. Той беше категоричен, че Асеновград трябва да има друго самочувствие и енергия. „ Асеновград е по-голям от 1/3 от областните центрове в страната. Това е изключително сериозен факт, но пренебрегван години наред от досегашните кметове. Затова искам да се обърна към гражданите да гласуват за листата с номер 71. Тази листа излъчва самочувствие, носи увереност, че Асеновград може да бъде променен и е потенциал за развитието на града.”

На 27 октомври, с избора  на номер 71 в интегралната бюлетина Асеновград ще даде заявка за радикална промяна в системата, защото общината принадлежи на хората и всеки жител на града трябва да бъде със самочувствието, че е работодател на кмета, заключи Румен Петков, лидер на ПП АБВ.  

 

 

 

Публикувано на 05.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет

АБВ България

Румен Петков определи като злепоставяне начинът, по който беше посрещнат новият американски посланик


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни