„С ВОЛЯ за прозрачно управление” местна коалиция „Воля (ПП АБВ)” заяви участие в изборите в Асеновград

Facebook Twitter

„Последователност, прозрачност, отговорновт и контрол”- това са четирите основни принципа,  които ще следват при управлението на Асеновград от местна коалиция „Воля (ПП АБВ)”. Това заявиха при откриване на предизборната кампания в града на Чая кандидатът за кмет на града инж. Христо Бозов, водачът на листата за  общински съветници Павлина Ванова и вторият в листата, издигнат от ПП АБВ Димчо Темелков. На официалното откриване присъстваха лидерът на ПП АБВ Румен Петков, заместник-председателят на партията и областен координатор Владимир Маринов, Сузана Николова и Елена Аксиева от „Воля” .

От местна коалиция „Воля (ПП АБВ)” определиха сегашното развитие на града като „хаос” и „безвремие”.

„В тази обстановка няма как да да поемем ангажимент за огромни очаквания и  велики дела”, каза кандидатът за кмет на Асеновград инж. Христо Бозов . Реализирани проекти за озеленява на града, създаване на специализирани паралелки за изучаване на природни науки, безплатни ясли и детски градини, равнопоставеност на всички спортни клубове в Асеновград са само част от акцентите в предизборната кампания на МК „Воля ( ПП АБВ)”.

„Основният ангажимент, който поемаме към Асеновград и неговите жители е прозрачност в управлението. Хората искат да знаят какво се случва с техните данъци, как се харчат парите им и ако не се харчат така, както им е обещано: Защо?”, изрази своята позиция Димчо Темелков, втори в листата за общински съветници на Асеновград, издигнат от квотата на ПП АБВ. „ Изказвам благодарност към хората, които ще ни подкрепят. Вярвам, че ще спечелим гласовете на будните хора на Асеновград, тези, които искат този град да  получи мястото, което заслужава сред развиващите се градове на страната ни.”

Думите му подкрепи  лидерът на АБВ Румен Петков. Той беше категоричен, че Асеновград трябва да има друго самочувствие и енергия. „ Асеновград е по-голям от 1/3 от областните центрове в страната. Това е изключително сериозен факт, но пренебрегван години наред от досегашните кметове. Затова искам да се обърна към гражданите да гласуват за листата с номер 71. Тази листа излъчва самочувствие, носи увереност, че Асеновград може да бъде променен и е потенциал за развитието на града.”

На 27 октомври, с избора  на номер 71 в интегралната бюлетина Асеновград ще даде заявка за радикална промяна в системата, защото общината принадлежи на хората и всеки жител на града трябва да бъде със самочувствието, че е работодател на кмета, заключи Румен Петков, лидер на ПП АБВ.  

 

 

 

Публикувано на 05.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни