Кандидатът за кмет на Пловдив от ПП АБВ Любомира Ганчева: Всяка подкрепа с номер 14 за кандидат кмет и листа е подкрепа срещу разрухата на града

Facebook Twitter

Всяка подкрепа с номер 14 за кандидат за кмет и за листа това е подкрепата срещу разрухата на Пловдив, за промяната, за бъдещето на Пловдив. Това каза кандидатът на ПП АБВ за кмет за Пловдив Любомира Ганчева в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ.

"Всички кандидати, които ни се предлагат, са хора с по един-четири мандата общински съветници. Това са хора, които са доказали, че не могат да се справят с проблемите на общината. Аз, като човек, който е работил 14 години в частния бизнес, ако не си върша моята работа, вероятно няма да продължавам да я работя", изтъкна Ганчева.

Тя посочи, че е представител на младото поколение, което плаща цената на един порочен преход в Пловдив.

"За мен политиката не е професия, за мен политиката е кауза", изтъкна кандидатът за кмет на АБВ за Пловдив. Тя посочи, че се занимава с политика от 2001 г., а личната й кауза е да върне вярата на младите хора, които са се родили в Пловдив, да продължат да живеят там.

"Пловдив е единственият от големите градове, в който градският транспорт не е общински, той е разсипан. Ако бъда избрана за кмет и взема ключовете за община Пловдив, първото нещо, което ще направя, е да върна градския транспорт като общински транспорт", каза Ганчева. Тя изрази убедеността си, че държавата и общината могат да бъдат добри стопани. "Човекът е човек, когато е човек на голям човек" според нея е мотото на "Пловдив европейска столица на културата 2019". "Ако бъда подкрепена с бюлетина номер 14, ще покажа, че Пловдив заслужава повече. Ще бъда част от тази промяна", подчерта тя.

ВИЖТЕ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ ТУК

Публикувано на 06.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни