МК (АБВ - БСП ЗА БЪЛГАРИЯ) откри предизборната си кампания в Павел баня

Facebook Twitter

Мотивира ме да се кандидатирам за кмет на общ. Павел баня това, че в нашата община нищо не е направено. Като кандидат за кмет поемам ангажимент да се грижа за най-ценния капитал – хората от общината ни, поемайки отговорност за умно разходване на бюджета на общината само в нейна полза. Ще предложа на Общинския съвет да разреши на кметствата по селата да разполагат с бюджет, който да покрива нуждите им. Това заяви в старта на кампанията за местен вот Иван Михайлов - кандидат за кмет на Павел баня, чиято номинация  за градоначалник бе издигната от МК БСП ЗА БЪЛГАРИЯ (АБВ - БСП ЗА БЪЛГАРИЯ).

Членът на Националния съвет на БСП Атанас Мерджанов заяви, че се вълнува се по един особен начин. „Защото виждам заряда и енергията тук в тази зала. Аз бях свидетел как местните партийни ръководства на АБВ и БСП демонстрираха воля и желание, снеха всякакво партийно високомерие, егоизъм и предразсъдъци и показаха как лявото в България трябва да работи. Показаха ни прекрасни уроци.

Поздравявам ви за избор на кандидат за кмет, интелигентен и смел, за избор на листата за общински съветници и кметове на села. Поздравления за МК " БСП за България (АБВ-БСП за България)", която ни показа урок, как левицата трябва да работи.

За да подкрепи Иван Михайлов, в Павел баня беше и Георги Първанов, президент на Р. България (2002-2012)

„Приятели, другари обикновено започвам речите си с думите, че се радвам, че сме заедно. Повярвайте ми аз много се вълнувам. Бил съм председател на АБВ, но съм бил председател и на БСП в едни трудни за левицата исторически времена, когато помним и исторически победи. Благодаря на Наско Мерджанов за поканата. Респектиран съм от кандидатурата за кмет на община Павел баня Иван Михайлов, респектиран съм и от листата и кандидатите за кметове на населени места. Намерили сте най-доброто, а кадри и хора трудно се намират. Радвам се, че тук поставих е една основа на ляво обединение, доминирано от БСП с участието на АБВ и присъединяващите леви формации. Коалицията е силна не с математически сбор, а потенциалът ѝ е много по-добър. Аз работя за обединение в ляво. Опитът ми позволява да позная промяната и във вас аз я разпознаваем. Ще бъдат тежки избори, ще плашат, ще купуват, няма да признават закона, но ако не гласуваме масово, ако не гласуваме вярно, може да изтървем влака. Дами и господа, вярвам, че тук победата ще бъде наша и ще положи едно ново начало! Победа!“, заяви пред множеството Георги Първанов.

Публикувано на 06.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока

АБВ България

Румен Петков: Изгонването на руските дипломати е стремеж на премиера Бойко Борисов в така наречената антируска вълна да каже, че громи русизма


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни