МК (АБВ - БСП ЗА БЪЛГАРИЯ) откри предизборната си кампания в Павел баня

Facebook Twitter

Мотивира ме да се кандидатирам за кмет на общ. Павел баня това, че в нашата община нищо не е направено. Като кандидат за кмет поемам ангажимент да се грижа за най-ценния капитал – хората от общината ни, поемайки отговорност за умно разходване на бюджета на общината само в нейна полза. Ще предложа на Общинския съвет да разреши на кметствата по селата да разполагат с бюджет, който да покрива нуждите им. Това заяви в старта на кампанията за местен вот Иван Михайлов - кандидат за кмет на Павел баня, чиято номинация  за градоначалник бе издигната от МК БСП ЗА БЪЛГАРИЯ (АБВ - БСП ЗА БЪЛГАРИЯ).

Членът на Националния съвет на БСП Атанас Мерджанов заяви, че се вълнува се по един особен начин. „Защото виждам заряда и енергията тук в тази зала. Аз бях свидетел как местните партийни ръководства на АБВ и БСП демонстрираха воля и желание, снеха всякакво партийно високомерие, егоизъм и предразсъдъци и показаха как лявото в България трябва да работи. Показаха ни прекрасни уроци.

Поздравявам ви за избор на кандидат за кмет, интелигентен и смел, за избор на листата за общински съветници и кметове на села. Поздравления за МК " БСП за България (АБВ-БСП за България)", която ни показа урок, как левицата трябва да работи.

За да подкрепи Иван Михайлов, в Павел баня беше и Георги Първанов, президент на Р. България (2002-2012)

„Приятели, другари обикновено започвам речите си с думите, че се радвам, че сме заедно. Повярвайте ми аз много се вълнувам. Бил съм председател на АБВ, но съм бил председател и на БСП в едни трудни за левицата исторически времена, когато помним и исторически победи. Благодаря на Наско Мерджанов за поканата. Респектиран съм от кандидатурата за кмет на община Павел баня Иван Михайлов, респектиран съм и от листата и кандидатите за кметове на населени места. Намерили сте най-доброто, а кадри и хора трудно се намират. Радвам се, че тук поставих е една основа на ляво обединение, доминирано от БСП с участието на АБВ и присъединяващите леви формации. Коалицията е силна не с математически сбор, а потенциалът ѝ е много по-добър. Аз работя за обединение в ляво. Опитът ми позволява да позная промяната и във вас аз я разпознаваем. Ще бъдат тежки избори, ще плашат, ще купуват, няма да признават закона, но ако не гласуваме масово, ако не гласуваме вярно, може да изтървем влака. Дами и господа, вярвам, че тук победата ще бъде наша и ще положи едно ново начало! Победа!“, заяви пред множеството Георги Първанов.

Публикувано на 06.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни