ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р Соня Мишева в кметската надпревара в Брацигово

Facebook Twitter

ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р Соня Мишева в кметската надпревара в Брацигово, защото тя ще запази високия исторически, културен, туристически и бизнес потенциал, който трябва да се използва за развитие на туризма и за създаване на условия за по-добър живот на хората в общината. Това заяви в Брацигово председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той подчерта важността на рязкото противопоставяне от страна на д-р Мишева, която застава срещу вандалския начин на стопанисване и безогледни разпродажби на общинска собственост и изрази увереност, че на тази порочна практика ще бъде сложен край.

Петков посочи редица примери в тази посока - паметникът на културата “Дамова къща”, която бе актувана като общинска собственост и за съжаление към настоящия момент е продадена. Със същата съдба е и сградата на Минералната баня. И заради примери като тези, той изрази подкрепата си за кандидата на ПП АБВ д-р Мишева в кметската надпревара – необходима е пълна ревизия на досегашното управление и осъществяване на строг контрол върху обществените поръчки, подчерта председателят на АБВ.

Д-р Соня Мишева очерта водещите си дейности като бъдещ градоначалник.

„Приоритетни за мен ще бъдат чистотата на територията на общината и запазването на статута й като екологично чист район, както и решаване на проблема с водоснабдяването, и режима на водата. Друг мой приоритет ще бъде подобряване на обучението и материално-техническата база в училищата и детските градини с цел недопускане на тяхното закриване. Задача за мен ще бъде и привличането на инвеститори с цел развитие на селското стопанство“.                                                                                                                                                              

Д-р Соня Мишева е бивш кмет на община Брацигово в периода 2003 – 2007 г., през който бе открита Спешна помощ, бе извършен ремонт на водопроводната мрежа от Св. Троица до общинските села, както и в летовище Атолука, също така бе извършен ремонт на църквата “Св. Йоан Предтеча” и камбанарията към нея. По време на нейното управление общината бе наградена със Златна карта от Национален конвент на експертите и на града бе даден статус “Град с висок престиж за авторитета на България”. През този период бяха спечелени множество проекти по програма “Енергийна ефективност”, “Красива България”, “Бедствия и аварии” и др.

 

Публикувано на 07.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: Ако САЩ мълчат за шкафчето на Борисов – означава, че това е най-голямата подлост към партньор и че ценностната им система е срината

АБВ България

Румен Петков: Срокът на разговорите между премиера и президента отмина- ние сме за диалога с ГЕРБ, но с Борисов - не

АБВ България

Лидерът на АБВ Румен Петков се включи в честванията за Деня на независимостта във Велико Търново

АБВ България

Румен Петков: Честит утрешен празник и на въстание, българи - дошло е време!

АБВ България

Любомира Ганчева, АБВ: Имаме визия за енергийната стратегия и конкретни предложения


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни