ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р Соня Мишева в кметската надпревара в Брацигово

Facebook Twitter

ПП АБВ дава доверието и подкрепата си на д-р Соня Мишева в кметската надпревара в Брацигово, защото тя ще запази високия исторически, културен, туристически и бизнес потенциал, който трябва да се използва за развитие на туризма и за създаване на условия за по-добър живот на хората в общината. Това заяви в Брацигово председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той подчерта важността на рязкото противопоставяне от страна на д-р Мишева, която застава срещу вандалския начин на стопанисване и безогледни разпродажби на общинска собственост и изрази увереност, че на тази порочна практика ще бъде сложен край.

Петков посочи редица примери в тази посока - паметникът на културата “Дамова къща”, която бе актувана като общинска собственост и за съжаление към настоящия момент е продадена. Със същата съдба е и сградата на Минералната баня. И заради примери като тези, той изрази подкрепата си за кандидата на ПП АБВ д-р Мишева в кметската надпревара – необходима е пълна ревизия на досегашното управление и осъществяване на строг контрол върху обществените поръчки, подчерта председателят на АБВ.

Д-р Соня Мишева очерта водещите си дейности като бъдещ градоначалник.

„Приоритетни за мен ще бъдат чистотата на територията на общината и запазването на статута й като екологично чист район, както и решаване на проблема с водоснабдяването, и режима на водата. Друг мой приоритет ще бъде подобряване на обучението и материално-техническата база в училищата и детските градини с цел недопускане на тяхното закриване. Задача за мен ще бъде и привличането на инвеститори с цел развитие на селското стопанство“.                                                                                                                                                              

Д-р Соня Мишева е бивш кмет на община Брацигово в периода 2003 – 2007 г., през който бе открита Спешна помощ, бе извършен ремонт на водопроводната мрежа от Св. Троица до общинските села, както и в летовище Атолука, също така бе извършен ремонт на църквата “Св. Йоан Предтеча” и камбанарията към нея. По време на нейното управление общината бе наградена със Златна карта от Национален конвент на експертите и на града бе даден статус “Град с висок престиж за авторитета на България”. През този период бяха спечелени множество проекти по програма “Енергийна ефективност”, “Красива България”, “Бедствия и аварии” и др.

 

Публикувано на 07.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни