Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно Чачов откри предизборната си кампания и представи листата за общински съветници

Facebook Twitter

Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно Чачов откри предизборната си кампания и представи листата за общински съветници. Чачов дава заявката си за управление за втори мандат. Пред съгражданите си той каза, че застава пред тях с открито лице и отчете работата си като градоначалник. Сред успехите си той отбеляза чувствителното намаляване с изплащане на 80% от общинските дългове, чрез финансова дисциплина и разумно стопанисване, разгърната социална политика с финансиране на граждани с неравностойно положение и инициативи. В досегашния си мандат Чачов предприе и мярката за подпомагане на всяко новородено – родителите на 119 деца получиха еднократна помощ в размер на 1000 лева, а най-младите семейства бяха подпомогнати с безплатна ясла и детска градина за наследниците си.  

За да заяви подкрепата си, в Стрелча бе и Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012). Той заяви, че е изключително впечатлен от направения от Чачов отчет на работата му и финансовата дисциплина на общината. Първанов определи Чачов като добър стопанин на Стрелча.

„За мен беше изключително удоволствие да чуя толкова обстойно и точно неговия отчет в социалната му част. Познавам много хора на кметска позиция и малцина са онези от тях, които имат толкова силна социална чувствителност“.

Първанов коментира положително променения облик на Стрелча, който е по-добро място за живеене и подчерта, че това отново е заслуга на Стойно Чачов.

„Ако трябва аз да посоча какво да пише на предизборните плакати, бих написал само една дума – КМЕТЪТ. Тя изчерпва всичко, което може да се каже за Стойно Чачов. Той е кметът на място. Това е кметът, който не ви говори празни приказки, той решава проблемите, малко са българските политици, за които можем да кажем това. Той има качествата и на национален лидер, със забележителна политическа култура“.  

Публикувано на 06.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни