Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно Чачов откри предизборната си кампания и представи листата за общински съветници

Facebook Twitter

Кандидатът за кмет на ПП АБВ в Стрелча Стойно Чачов откри предизборната си кампания и представи листата за общински съветници. Чачов дава заявката си за управление за втори мандат. Пред съгражданите си той каза, че застава пред тях с открито лице и отчете работата си като градоначалник. Сред успехите си той отбеляза чувствителното намаляване с изплащане на 80% от общинските дългове, чрез финансова дисциплина и разумно стопанисване, разгърната социална политика с финансиране на граждани с неравностойно положение и инициативи. В досегашния си мандат Чачов предприе и мярката за подпомагане на всяко новородено – родителите на 119 деца получиха еднократна помощ в размер на 1000 лева, а най-младите семейства бяха подпомогнати с безплатна ясла и детска градина за наследниците си.  

За да заяви подкрепата си, в Стрелча бе и Георги Първанов, президент на Р България (2002-2012). Той заяви, че е изключително впечатлен от направения от Чачов отчет на работата му и финансовата дисциплина на общината. Първанов определи Чачов като добър стопанин на Стрелча.

„За мен беше изключително удоволствие да чуя толкова обстойно и точно неговия отчет в социалната му част. Познавам много хора на кметска позиция и малцина са онези от тях, които имат толкова силна социална чувствителност“.

Първанов коментира положително променения облик на Стрелча, който е по-добро място за живеене и подчерта, че това отново е заслуга на Стойно Чачов.

„Ако трябва аз да посоча какво да пише на предизборните плакати, бих написал само една дума – КМЕТЪТ. Тя изчерпва всичко, което може да се каже за Стойно Чачов. Той е кметът на място. Това е кметът, който не ви говори празни приказки, той решава проблемите, малко са българските политици, за които можем да кажем това. Той има качествата и на национален лидер, със забележителна политическа култура“.  

Публикувано на 06.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет

АБВ България

Румен Петков определи като злепоставяне начинът, по който беше посрещнат новият американски посланик


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни