Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Иван Йоргов, издигнат от ПП АБВ, се срещна и разговаря с жителите на Генерал Тошево

Facebook Twitter

Кандидатът за кмет на община „Тунджа” Иван Йоргов, издигнат от ПП АБВ, се срещна и разговаря с жителите на Генерал Тошево - едно от големите села в общината. Заедно с него бяха водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров, както и част от кандидатите на партията за кметове на населени места и съветници.  На срещата беше представен и кандидатът за общински съветник  на АБВ от селото Димо Стоянов.

Кандидатите споделиха с присъстващите част от приоритетите си за бъдещето на община „Тунджа” и очертаха най-важните стъпки  за решаване основните проблеми  за селата. „Всяко населено място в нашата община трябва да има лекарска помощ и това ще е една от основните ни задачи ако получим доверието ви на тези важни за всички нас избори”, заяви кандидатът за кмет Иван Йоргов. Той увери хората от селото, че ако бъде избран ще направи така, че да няма повече закрити училища, защото със затвореното училище си тръгват и  младите хора.

„Бъдете активни на тези избори и не оставяйте шепа хора да решат  бъдещето на общия ни дом – община Тунджа”, призова и водачът на листата Здравко Златаров. По традиция, в края на представянето той дари книги на местното читалище. 

 

Публикувано на 07.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни