Петър Първанов: Ние ще продължаваме да работим за публичност във всички области и сектори, за обществен контрол в местната власт

Facebook Twitter

Политическа партия АБВ пуска в надпреварата на местни избори 2019 г. като водач на листата за общински съветници бизнесмена Петър Първанов. 43-годишният Първанов беше зам.-кмет в сектор икономика на община Перник в екипа на покойната кметица Росица Янакиева. Първанов е собственик на строителна фирма с реализирани обекти в Перник, Банско и по Черноморието. Управлява и четири инвеститорски фирми с дейности в областта на земеделието, туризма и търговията. Той е председател на Управителния съвет на волейболен клуб „Миньор“. По време на неговото председателство мъжкият ни тим влезе в Суперлигата на България, а клубът бе стабилизиран финансово и кадрово.  43-годишният бизнесмен в момента е зам.-председател на Общинския съвет в областния град. Семеен е с две деца. Момчетата на Първанов са наследили неговата любов към волейбола и активно се занимават със спорт.

Листата за общински съветници на ПП АБВ е съставена от доказали се в своята професия  образовани, почтени и успели личности. Това са хора с богат опит в сферата на съдебната система, културата, образованието, бизнеса, спорта, икономиката. „Радвам се, че съм в един отбор с личности, които могат да надграждат и да са полезни за община Перник“, казва Петър Първанов и добавя с гордост, че много от кандидатите за общински съветници имат управленски и политически опит. „Листата ни е съставена от хора, които са доказали себе си и са постигнали нещо в този живот със способностите и уменията си. Ние знаем какво искаме и как да го постигнем“, категоричен бе той. Хората в листата на ПП АБВ са амбицирани да работят за Перник, а не тръгват да се борят само за съветническо място и гарантирана заплата. „Напомням на избирателите, че АБВ е извънпарламентарна партия, която до момента е доказала, че е  коректив на властта във всичките и форми. Затова призовавам : Гласувайте с  №14.

Ние ще продължаваме да работим за публичност във всички области и сектори, за обществен контрол и участие на гражданското общество в местни и национални каузи, заяви намеренията си водачът на листата на кандидатите за общински съветници от ПП АБВ Петър Първанов. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Публикувано на 08.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ НА ПП АБВ: България незабавно да отмени договора за F-16 и да насочи 2.5 млрд. за справяне с кризата

АБВ България

АБВ-Младежи, с отворено писмо до институции на ЕС, призовават за деполитизиране на пандемията и солидарност, вместо санкции. Канят други младежки организации да се присъединят

АБВ България

Румен Петков дари на Светия синод писмо, подписано преди повече от век и половина от екзарх Йосиф

АБВ България

ПП АБВ с писма до държавните институции с призив за солидарност

АБВ България

ПОЗИЦИЯ – ПП АБВ с призив за солидарност в дните на криза


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни