Спортният директор на ВК "Миньор” Асен Асенов се кандидатира за общински съветник от ПП АБВ в Перник

Facebook Twitter

Известният от близкото минало волейболист и спортен директор на ВК “Миньор“ Асен Асенов е под номер 10 в листата с кандидати за общински съветници на ПП АБВ в Перник.

„Мотивацията ми да се кандидатирам започва от работата ми като преподавател в СУ „Олимпиец“ гр. Перник. Решително заставам зад  програмата на ПП АБВ в областта на спорта за периода 2019 – 2023 година. Тя касае подобряване, възстановяване на спорта и изграждане на нова материална база. Одобрявам и идеята  за създаване на условия и механизми по линия на обществените поръчки в община Перник, спечелилите ги фирми с договор да бъдат задължени да внасят в Общинския бюджет по специална и целева сметка определен процент за развитието на представителния спорт в града. Такъв в града няма от много време. С едно изключение - мъжкият волейболен отбор на ВК “Миньор“, който в последните 5 години игра в Супер лигата. Убеден съм, че изграждането на трайно силен представителен спорт, особено в традиционните за града ни спортове – футбол, волейбол и баскетбол, ще бъде този така необходим катализатор за развитието на спорта, като цяло в нашия град,“ споделя кандидатът за общински съветник от ПП АБВ-Асен Асенов и допълва ,че гласуваните ежегодно пари от Общинския бюджет да бъдат основно за развитието на детско-юношеския спорт в гр. Перник.

„Смятам че истинският избор е ние като активни граждани да заявим своята  готовност да се включим в истинското управление на общината. Това, което обещавам е правила, действия, резултати в полза на спорта в община Перник“ ,категоричен е Асен Асенов –кандидат за общински съветник от ПП АБВ и добавя, че този сезон играе с номер 14.

 

Публикувано на 09.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Кандидатът за СОС Явор Цаков пред телевизия „Европа“: АБВ е чувствителна към проблемите на хората в София. Градът има нужда от нов тип управление

АБВ България

Здравко Златаров, АБВ – Тунджа пред "Фокус": Ще работим за запазване на училищата и осигуряване на здравна помощ във всяко село на общината

АБВ България

Кандидати за общински съветници от АБВ се срещнаха с екипа на Ямболската търговско-промишлена палата

АБВ България

Йордан Милков, кандидат за кмет на АБВ: Ямбол има бъдеще, ако образованието и високите технологии са приоритет

АБВ България

Румен Петков определи като злепоставяне начинът, по който беше посрещнат новият американски посланик


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни