Спортният директор на ВК "Миньор” Асен Асенов се кандидатира за общински съветник от ПП АБВ в Перник

Facebook Twitter

Известният от близкото минало волейболист и спортен директор на ВК “Миньор“ Асен Асенов е под номер 10 в листата с кандидати за общински съветници на ПП АБВ в Перник.

„Мотивацията ми да се кандидатирам започва от работата ми като преподавател в СУ „Олимпиец“ гр. Перник. Решително заставам зад  програмата на ПП АБВ в областта на спорта за периода 2019 – 2023 година. Тя касае подобряване, възстановяване на спорта и изграждане на нова материална база. Одобрявам и идеята  за създаване на условия и механизми по линия на обществените поръчки в община Перник, спечелилите ги фирми с договор да бъдат задължени да внасят в Общинския бюджет по специална и целева сметка определен процент за развитието на представителния спорт в града. Такъв в града няма от много време. С едно изключение - мъжкият волейболен отбор на ВК “Миньор“, който в последните 5 години игра в Супер лигата. Убеден съм, че изграждането на трайно силен представителен спорт, особено в традиционните за града ни спортове – футбол, волейбол и баскетбол, ще бъде този така необходим катализатор за развитието на спорта, като цяло в нашия град,“ споделя кандидатът за общински съветник от ПП АБВ-Асен Асенов и допълва ,че гласуваните ежегодно пари от Общинския бюджет да бъдат основно за развитието на детско-юношеския спорт в гр. Перник.

„Смятам че истинският избор е ние като активни граждани да заявим своята  готовност да се включим в истинското управление на общината. Това, което обещавам е правила, действия, резултати в полза на спорта в община Перник“ ,категоричен е Асен Асенов –кандидат за общински съветник от ПП АБВ и добавя, че този сезон играе с номер 14.

 

Публикувано на 09.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни