Работа по градската инфраструктура и спешни мерки за овладяване на демографската катастрофа в община Елена са първите задачи на кандидата за кмет Сашо Топалов

Facebook Twitter

Работа по градската инфраструктура – водоснабдяване и пътища и социални мерки, които да овладеят острата демографска криза в община Елена. Това са първите и най-спешни задачи, които си поставя кандидатът за кмет на общината Сашо Топалов. Топалов е издигнат от „БСП за България“ и подкрепен от АБВ, а зад него стои листа за общински съветници, в чиито състав са кандидати на ПП АБВ.

Той посочи, че от години липсва яснота по дейностите на общинската администрация и като цел посочи прозрачност и отчетност по отношение на работата на местното управление.

В подкрепа на Сашо Топалов в Елена е и председателят на ПП АБВ Румен Петков, който заяви, че голямата битка в общината е за спокойствие, сигурност и справедливост.

„Не е нормално обезлесяването и дървената мафия да са недосегаеми 6 – 7 години. Не е нормално обезлюдяването и демографската катастрофа. Сашо Топалов е човек, който може да възроди икономиката и да направи Елена отново притегателен център. Изборът в Елена трябва да даде усещане за спокойствие и справедливост и това усещане го носи именно Сашо Топалов“.

Петков подчерта, че в Елена, по отношение на демографията, се наблюдава истинска катастрофа – от 25 000 население допреди десет години, в момента жителите наброяват едва 8000.

Публикувано на 10.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни