Работа по градската инфраструктура и спешни мерки за овладяване на демографската катастрофа в община Елена са първите задачи на кандидата за кмет Сашо Топалов

Facebook Twitter

Работа по градската инфраструктура – водоснабдяване и пътища и социални мерки, които да овладеят острата демографска криза в община Елена. Това са първите и най-спешни задачи, които си поставя кандидатът за кмет на общината Сашо Топалов. Топалов е издигнат от „БСП за България“ и подкрепен от АБВ, а зад него стои листа за общински съветници, в чиито състав са кандидати на ПП АБВ.

Той посочи, че от години липсва яснота по дейностите на общинската администрация и като цел посочи прозрачност и отчетност по отношение на работата на местното управление.

В подкрепа на Сашо Топалов в Елена е и председателят на ПП АБВ Румен Петков, който заяви, че голямата битка в общината е за спокойствие, сигурност и справедливост.

„Не е нормално обезлесяването и дървената мафия да са недосегаеми 6 – 7 години. Не е нормално обезлюдяването и демографската катастрофа. Сашо Топалов е човек, който може да възроди икономиката и да направи Елена отново притегателен център. Изборът в Елена трябва да даде усещане за спокойствие и справедливост и това усещане го носи именно Сашо Топалов“.

Петков подчерта, че в Елена, по отношение на демографията, се наблюдава истинска катастрофа – от 25 000 население допреди десет години, в момента жителите наброяват едва 8000.

Публикувано на 10.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни