Село Веселиново посрещна кандидатите на ПП АБВ

Facebook Twitter

Сигурността на хората по селата е един от основните ни приоритети и ние ще работим в тази посока след изборите на 27 октомври, защото тунджанци заслужават да живеят спокойно в домовете си. Това заяви на среща в едно от най-големите села на община "Тунджа" кандидатът за кмет от ПП АБВ Йоргов. Във Веселиново той очерта основните моменти от програмата си за управление на общината и категорично заяви, че една от най-важните му задачи е да не допусне закриването на училища.

На срещата присъства и водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров. Той подчерта, че традициите и духът на българското село трябва да бъдат запазени, а това може да стане с една правилна политика. Политика, която да възроди селското стопанство и да върне полагащото се място на земеделието и животновъдството - истинската същност на живота в селата.

"Заставаме пред вас, за да поискаме вашето доверие. Заставаме пред вас, за да ни видите и след изборите да знаете кои са хората, от които ще търсите помощ за решаване на проблемите в населените си места", каза още Здравко Златаров.

"Трябва да има надграждане на добрите практики, за да се създадат добри условия не само за работа, но и за живот по селата. Само това ще върне младите хора към корените им и ще даде нов живот на селата", сподели пред жителите на Веселиново и кандидатът са общински съветник Валентин Драгиев. Той увери присъстващите, че партия АБВ има решения, но първо трябва да получи шанс да управлява.

Нека бъдем активни и да не оставаме в домовете си на 27 октомври. Всеки глас е важен за бъдещето на нашата община, призоваха кандидатите на АБВ в края на срещата.

Публикувано на 11.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни