ПП АБВ представи листата си с кандидати за общински съветници в Благоевград, с водач Владимир Елезов

Facebook Twitter

ПП АБВ представи листата си с кандидати за общински съветници в Благоевград, с водач Владимир Елезов. За да заяви подкрепата си, там беше и председателят на партията Румен Петков.

Елезов подчерта, че сред приоритетите в Общинския съвет е ефикасното стопанисване и разпореждане с общинската собственост, справедливи местни данъци и такси.

„Ще следим за целево и ефективно разходване на общинските финанси, както и за прозрачното боравене със средствата от европейските фондове“.

Той добави, че друг от приоритетите е свързан с пълно съдействие и подкрепа на ФК „Пирин“ – Благоевград. „Към останалите групи и партии, които ще бъдат в Общинския съвет – Благоевград искаме да отправим апел – да търсим консолидация по жизнено важните теми и проблеми. Ние ще уважаваме техните предложения, надяваме се - и те нашите“, подчерта Елезов.

Той заяви, че както винаги досега, така и за в бъдеще, от АБВ ще продължават да защитават своите позиции с аргументи, диалог и принципи. Елезов посочи, че общинските съветници от партията категорично ще се противопоставят на това органите на местното самоуправление да се използват за прокарване на лични интереси. „Пред общинските власти ще настояваме за създаването на индустриална зона, създаването на звено за насърчаване на дребния и среден бизнес, развитието на електронната община в сферата на администрацията, отбеляза Елезов.

Публикувано на 11.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни