Диян Калев, кандидат на АБВ за кмет на село Константиново: Ще се вслушвам в съветите на всички жители на моето село

Facebook Twitter

Политическа партия АБВ се отнася с изключително уважение, респект и грижа и към проблемите и нуждите на всички  населени места в България. Без значение дали те са големи или малки. Това посочи по време на среща с членове и симпатизанти на партията  в с. „Константиново“ президентът на България (2002-2012) Георги Първанов. Той бе категоричен, че Диян Калев, кандидат на АБВ за кмет на населеното място,   е човекът, който притежава всички необходими качества да развие района.

Областният лидер на АБВ за Варна Георги Кючуков приветства жителите на селото  и ги поздрави, че правят всичко възможно за да запазят неговата идентичност, да обновяват неговия облик и да осигуряват препитание и мотив на младите хора, за да не го напускат.

Пред членовете и симпатизантите на АБВ Диян Калев заяви: „Предстои ни още много работа. Трябва да се ремонтират и асфалтират улиците, трябва да възстановим нашето читалище.  Заставам пред вас с името си и Ви гарантирам , че ще работя за това, проблемите на нашето село да бъдат решени. То ще стане едно по-благоустроено и по-добро място за живеене. Ще се вслушвам във всички ваши препоръки. Ще управляваме с. „Константиново“ заедно“, заяви той.

Публикувано на 11.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни