Село Кукорево даде подкрепата си за кандидатите от АБВ в местния вот

Facebook Twitter

Кандидатите за кметове и общински съветници в община "Тунджа" получиха подкрепата на жителите на село Кукорево - едно от големите населени места в общината. На среща в читалището на селото издигнатият от АБВ кандидат за кмет Иван Йоргов представи основните си задачи за управление на общината. Сигурността, образованието, земеделието и чистотата на тунджанските села трябва да бъдат приоритет, подчерта той и увери, че ако бъде избран на поста няма да допусне закриването на нито едно училище.

Водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров беше категоричен, че от кандидатите на АБВ няма да се чуят празни обещания.

"За всички нас е важно мнението на хората и именно в тази посока ще обърнем своята политика на управление - зачитане исканията на жителите на всяко едно от селата", допълни още той. В българските села е коренът ни, там се пазят традициите, който ни съхраняват като народ и ние от АБВ няма да допуснем  селата ни да бъдат унищожени, заяви Златаров и призова хората да гласуват, за да дадат шанс за бъдещето на селото си.

За бъдещето на село Кукорево изрази вижданията си и кандидатът за кмет на селото Димитринка Иванова. Тя изброи най-наболелите проблеми на Кукорево и без да дава обещания очерта пътя за решаването им. "Доверете ни се и гласувайте за кандидатите на АБВ, а ние ще работим за просперитета на всяко едно от селата", призова още тя.

В края на срещата присъстващите бяха поздравени от самодейци на читалището.

Публикувано на 12.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни