Румен Петков от Хисар: Инж. Найден Павлов прави тежкият избор да служи на обществото

Facebook Twitter

Председателят на ПП АБВ Румен Петков беше в Хисар, където заяви лична подкрепа на кандидата за кмет на общината инж. Найден Павлов, издигнат от местната коалиция СДС-АБВ. "Тук съм, защото съм убеден, че Хисар има нужда от нова енергия, от усещане за бъдеще, от усещане за почтеност и за мотивирано управление. Смятам, че Хисар би могъл да бъде една от най-посещаваните туристически дестинации, това е град с много история, тук са дали живота си за свободата на България финландски воини в Руско-Турската война, най-хубавите минерални води са тук, лейди Странгфорд  е обръщала специално внимание на Хисар.

Днес, за съжаление, ръководството на общината не е в състояние да се пребори за интересите и просперитета на града. И за това се обръщам към жителите на общината: Решението е инж. Найден Павлов с бюлетина №  67, защото той прави тежкият избор да служи на обществото. Хората, които изберат № 67, се ангажират да гласуват за потриотизма и за новата енергия, от която имаме нужда като общество и като държава и на първо място тук в Хисар, защото това бъдеще, което може да даде на родния си град инж. Павлов, то е  пред очите на обществото", коментира Румен Петков.

"Това е почтеният избор, изборът на бъдещето. Три са нещата, които правят Найден Павлов различният кандидат. Според мен той е успял човек и от тази гледна точка той декларира готовността да подчини себе си на интереса на община Хисар. Второ-той може да даде това усещане за енергия и за перспектива и в спорта, и в икономиката. Той е единственият, който след повече от 10 години иска да върне моторните спортове в града и да възроди тази традиция. Това му прави чест и аз съм горд, ще му помогна с каквото мога. И трето, през усещането за историзъм на нас трябва да ни идва усещането за бъдещето. Именно тази енергия и чувство на общност Найден Павлов я има в себе си. И накрая искам да кажа, Хисар има нужда от своя лидер, от своя кмет, иначе ще продължи да тъне в това усещане за безвластност и бездържавие, в което за съжаление през последните повече от 10 години затъна", каза още лидерът на АБВ.

На срещата присъстваха кандидати от листата за общински съветници на коалицията и кандидатът за кмет на Старосел Минчо Тодоров.

Публикувано на 13.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни