Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

Facebook Twitter

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов пред своите симпатизанти в галерия „Марин Гогев“. В основата й е заложено твърдо отстояване на тезата, че за кметство Изток следва да бъдат отделяни средства, съответстващи на неговото население и на плащаните от него данъци. Това, което поема като ангажимент към избирателите си Иванов и според него най-належащо е, цялостно преасфалтиране на улиците „Благой Гебрев“ и „Рашо Димитров“, подмяна на осветителните тела на уличното осветление с енергоспестяващи, подкрепа за спортните клубове и танцовите състави на територията на кметството и адекватна поддръжка на междублоковите пространства, детските и спортни площадки.

„В листата на АБВ фигурират качествени хора с голям капацитет“, категоричен бе водачът на листата Петър Първанов. Той подчерта, че всички, включени в листата на партията са доказани в различни сфери. Хора, които, на каквито и позиции да отидат, могат да се справят с всички проблеми, които е необходимо да се решат, а това ще бъде и тяхна кауза. Първанов напомни, че той е единственият, който е настоявал за намаляване и дори премахване на заплатите на съветниците, с което нито една друга партия не се е съгласила.

 На срещата с гражданите присъства и основателят на АБВ и  президент на България  (2002-2012) Георги Първанов, който заяви подкрепата си за кандидатите за кметове и общински съветници от Алтернатива за българско възраждане в  Перник. „Подписвам се под всичко, което се представи. Това е  много респектираща и солидна програма, която съм сигурен, че нашите кандидати могат да изпълнят“, заяви той. По думите му листата на партията в  Перник е „отборът“ на бившия кмет Росица Янакиева, школа в местното самоуправление, което тя е създала.

„Именно тези кандидати са гарант, че в общинския съвет нещата могат да се случват. За това никак не е маловажно с коя бюлетина ще се гласува. Гласувайте разумно на 27-ми октомври, с бюлетина номер 14, за да се преборим за доброто на всички нас и нашите деца“ призоваха  от АБВ.

Публикувано на 13.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: Борисов даде наши 20 милиона на братя Бобокови през декември 2018. Какво правим?

АБВ България

Румен Петков в Стара Загора: Предложението на ВМРО да се определи 24 май като ден на българската просвета, писменост и култура, а не на славянската, граничи с предателство

АБВ България

Мечтата на гражданина на Р България

АБВ България

ПП АБВ организира форум в Русе на тема „COVID-19 - в настоящето и въпросът за бъдещето“ с участието на лекари, представители на ОбС и администрация в дунавския град

АБВ България

COVID-19 vs CORONAVIRUS


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни