Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов в Перник

Facebook Twitter

Ясна, конкретна и изпълнима програма представи кандидатът за кмет на кметство "Изток" от АБВ Ивайло Иванов пред своите симпатизанти в галерия „Марин Гогев“. В основата й е заложено твърдо отстояване на тезата, че за кметство Изток следва да бъдат отделяни средства, съответстващи на неговото население и на плащаните от него данъци. Това, което поема като ангажимент към избирателите си Иванов и според него най-належащо е, цялостно преасфалтиране на улиците „Благой Гебрев“ и „Рашо Димитров“, подмяна на осветителните тела на уличното осветление с енергоспестяващи, подкрепа за спортните клубове и танцовите състави на територията на кметството и адекватна поддръжка на междублоковите пространства, детските и спортни площадки.

„В листата на АБВ фигурират качествени хора с голям капацитет“, категоричен бе водачът на листата Петър Първанов. Той подчерта, че всички, включени в листата на партията са доказани в различни сфери. Хора, които, на каквито и позиции да отидат, могат да се справят с всички проблеми, които е необходимо да се решат, а това ще бъде и тяхна кауза. Първанов напомни, че той е единственият, който е настоявал за намаляване и дори премахване на заплатите на съветниците, с което нито една друга партия не се е съгласила.

 На срещата с гражданите присъства и основателят на АБВ и  президент на България  (2002-2012) Георги Първанов, който заяви подкрепата си за кандидатите за кметове и общински съветници от Алтернатива за българско възраждане в  Перник. „Подписвам се под всичко, което се представи. Това е  много респектираща и солидна програма, която съм сигурен, че нашите кандидати могат да изпълнят“, заяви той. По думите му листата на партията в  Перник е „отборът“ на бившия кмет Росица Янакиева, школа в местното самоуправление, което тя е създала.

„Именно тези кандидати са гарант, че в общинския съвет нещата могат да се случват. За това никак не е маловажно с коя бюлетина ще се гласува. Гласувайте разумно на 27-ми октомври, с бюлетина номер 14, за да се преборим за доброто на всички нас и нашите деца“ призоваха  от АБВ.

Публикувано на 13.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни