Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

Facebook Twitter

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София. Пред членове и симпатизанти на партията Гушев заяви: „Това, което ще постигнем в района е,  да се открият допълнително 30 детски занимални. Ще акцентираме върху разкриването на допълнителни пенсионерски клубове, както и на места, в който да се срещат хората с увреждания. Планирали сме и 40 нови детски площадки, само като начало. Няма да забравим и проблемите с инфраструктурата и  паркирането в квартала. Нуждаем се от поне два подземни и четири надземни паркинга на територията на общината.
Всичко ще се случва в условия на пълна прозрачност. Гражданите ще участват активно, както с мнения и препоръки , така и упражнявайки контрол върху всичко,  за което работим. Ще сложим карай на хитрините на общинската администрация, които се прилагат в момента и възпрепятстват всякакви усилия на гражданите да се доберат до информация, камо ли да контролират процесите в полза на обществото“.

Думите му допълни Ивайло Калфин. Според него важни за хората услуги, като тези предоставяни от „Топлофикация София” ЕАД, могат да станат по-евтини и достъпни за хората. За това обаче са необходими и действия, които да позволят по-ниски цени на природния газ.

Публикувано на 14.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни