Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София

Facebook Twitter

Кандидатът на АБВ за кмет на Район „Възраждане“ в столицата Ивайло Гушев и водачът на листата на партията за СОС Ивайло Калфин представиха програмата си за управление на София. Пред членове и симпатизанти на партията Гушев заяви: „Това, което ще постигнем в района е,  да се открият допълнително 30 детски занимални. Ще акцентираме върху разкриването на допълнителни пенсионерски клубове, както и на места, в който да се срещат хората с увреждания. Планирали сме и 40 нови детски площадки, само като начало. Няма да забравим и проблемите с инфраструктурата и  паркирането в квартала. Нуждаем се от поне два подземни и четири надземни паркинга на територията на общината.
Всичко ще се случва в условия на пълна прозрачност. Гражданите ще участват активно, както с мнения и препоръки , така и упражнявайки контрол върху всичко,  за което работим. Ще сложим карай на хитрините на общинската администрация, които се прилагат в момента и възпрепятстват всякакви усилия на гражданите да се доберат до информация, камо ли да контролират процесите в полза на обществото“.

Думите му допълни Ивайло Калфин. Според него важни за хората услуги, като тези предоставяни от „Топлофикация София” ЕАД, могат да станат по-евтини и достъпни за хората. За това обаче са необходими и действия, които да позволят по-ниски цени на природния газ.

Публикувано на 14.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Плевен: Бойко Борисов е виновен България да стане газовозависима държава

АБВ България

Н. Пр. д-р Хасан Бармауи, почетен консул на Хашемитско Кралство Йордания, бе на посещение в Плевен по инициатива на председателя на ПП АБВ Румен Петков

АБВ България

Ивайло Калфин по БНТ: Фалшивите ТЕЛК и болнични се издават от медицинските специалисти

АБВ България

Българската федерация по мотоциклетизъм продължава своята кампания със социална насоченост

АБВ България

Отчетно-изборната конференция на АБВ-София ще се проведе на 14 януари 2020 година


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни