По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

Facebook Twitter

Ръководството на община Дупница дължи извинение на хората в селата за причинените вреди през последните осем години, в които хората живеят отчаяни, без нормални условия за чиста питейна вода, чист въздух и решаване на проблемите с отпадъците. Това споделиха жителите на село Червен Брег при срещата си с кандидата за кмет на община Дупница Георги Градевски от партия АБВ (номер 14 в бюлетината) и кандидат-общинските съветници от ПП АБВ-Дупница.

Промяната започна от младите и ще продължи с младите, за да могат повече семейства и младежи да остават и да живеят в Червен Брег и в останалите села от община Дупница, споделиха кандидат общинските съветници. Решаване на проблема с намиране на първа работа, квалификация и образование за младите са част от програмата “Оставам в община Дупница”, която екипа на Георги Градевски е изготвила. Грижа за пенсионерите и хората в неравностойно социално положение. Развитие на “поклоннически туризъм” и откриване на археологически еко пътеки за село Червен Брег, разкриване на медицински център и възстановяване на училището, което беше закрито през последните години са акцентите в програмата за село Червен Брег на кандидат кмета Георги Градевски. Жителите поискаха нови възможности за развитие на селото и млад и мотивиран екип, какъвто представи кандидатът за кмета на община Дупница от партия АБВ Георги Градевски.

Публикувано на 14.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха венци на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни