По-качествен живот за жителите в село Червен Брег с Георги Градевски, кандидат за кмет за община Дупница от ПП АБВ

Facebook Twitter

Ръководството на община Дупница дължи извинение на хората в селата за причинените вреди през последните осем години, в които хората живеят отчаяни, без нормални условия за чиста питейна вода, чист въздух и решаване на проблемите с отпадъците. Това споделиха жителите на село Червен Брег при срещата си с кандидата за кмет на община Дупница Георги Градевски от партия АБВ (номер 14 в бюлетината) и кандидат-общинските съветници от ПП АБВ-Дупница.

Промяната започна от младите и ще продължи с младите, за да могат повече семейства и младежи да остават и да живеят в Червен Брег и в останалите села от община Дупница, споделиха кандидат общинските съветници. Решаване на проблема с намиране на първа работа, квалификация и образование за младите са част от програмата “Оставам в община Дупница”, която екипа на Георги Градевски е изготвила. Грижа за пенсионерите и хората в неравностойно социално положение. Развитие на “поклоннически туризъм” и откриване на археологически еко пътеки за село Червен Брег, разкриване на медицински център и възстановяване на училището, което беше закрито през последните години са акцентите в програмата за село Червен Брег на кандидат кмета Георги Градевски. Жителите поискаха нови възможности за развитие на селото и млад и мотивиран екип, какъвто представи кандидатът за кмета на община Дупница от партия АБВ Георги Градевски.

Публикувано на 14.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков в Плевен: Бойко Борисов е виновен България да стане газовозависима държава

АБВ България

Н. Пр. д-р Хасан Бармауи, почетен консул на Хашемитско Кралство Йордания, бе на посещение в Плевен по инициатива на председателя на ПП АБВ Румен Петков

АБВ България

Ивайло Калфин по БНТ: Фалшивите ТЕЛК и болнични се издават от медицинските специалисти

АБВ България

Българската федерация по мотоциклетизъм продължава своята кампания със социална насоченост

АБВ България

Отчетно-изборната конференция на АБВ-София ще се проведе на 14 януари 2020 година


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни