АБВ представи листата и програмата си за Елин Пелин

Facebook Twitter

Водачът на листата на АБВ в Елин Пелин инж. Милко Иванов заедно с част от кандидатите за общински съветници инж. Николай Николов, Явор Захариев, Димитър Станоев, Ренета Стефанова представиха програмата и приоритети си за развитието на общината. В събитието участваха председателят на АБВ Румен Петков и председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка. Те изразиха подкрепата си за листата на АБВ в Елин Пелин. "Бъдещето на Елин Пелин е в листата на АБВ, защото хората в нея ще донесат промяната в общината. В нея има инженери, външнотърговски експерти, учители, хора с опит във финансовия и стопанския сектор. Те ще осигурят безплатни ясли и детски градини за децата и внуците на гражданите, ще донесат развитие на икономиката. Елин Пелин има потенциал и при правилно управление може да се върне на външнотърговската сцена", заяви Петков.
Заячка също изрази подкрепата си и подчерта, че листата на АБВ и младите хора, които са избрали да останат в Елин Пелин ще работят за превръщането на общината в пример за дух, култура и патриотизъм, точно както в произведенията на знаменитият им съгражданин.
Петков и Заячка заедно с представителите на листата, членове и симпатизанти на партията поднесоха цветя на паметника на Елин Пелин и подариха на гражданите българска възрожденска и съвременна литература, както и книги от емблематични световни автори.

Публикувано на 16.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни