АБВ представи листата и програмата си за Елин Пелин

Facebook Twitter

Водачът на листата на АБВ в Елин Пелин инж. Милко Иванов заедно с част от кандидатите за общински съветници инж. Николай Николов, Явор Захариев, Димитър Станоев, Ренета Стефанова представиха програмата и приоритети си за развитието на общината. В събитието участваха председателят на АБВ Румен Петков и председателят на АБВ-Младежи Пламена Заячка. Те изразиха подкрепата си за листата на АБВ в Елин Пелин. "Бъдещето на Елин Пелин е в листата на АБВ, защото хората в нея ще донесат промяната в общината. В нея има инженери, външнотърговски експерти, учители, хора с опит във финансовия и стопанския сектор. Те ще осигурят безплатни ясли и детски градини за децата и внуците на гражданите, ще донесат развитие на икономиката. Елин Пелин има потенциал и при правилно управление може да се върне на външнотърговската сцена", заяви Петков.
Заячка също изрази подкрепата си и подчерта, че листата на АБВ и младите хора, които са избрали да останат в Елин Пелин ще работят за превръщането на общината в пример за дух, култура и патриотизъм, точно както в произведенията на знаменитият им съгражданин.
Петков и Заячка заедно с представителите на листата, членове и симпатизанти на партията поднесоха цветя на паметника на Елин Пелин и подариха на гражданите българска възрожденска и съвременна литература, както и книги от емблематични световни автори.

Публикувано на 16.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни