Кандидатът на ПП АБВ за кмет на Златица Магдалена Иванова представи листата за общински съветници пред съгражданите си

Facebook Twitter

Единствената алтернатива пред община Златица е нейното развитие и възход. Това заяви пред съгражданите си кандидатът на ПП АБВ за кмет на общината Магдалена Иванова.

Независимо от насочената към нея агресия през последните години, тя заяви готовност отново да поеме ръководството на Златица.

„Пред всички вас, които ме подкрепяте, заявявам, че съм готова да продължа да работя в името на благоустрояването на община Златица и да преодолявам трудностите с вас и заради вас. Никой и нищо не би ме спряло да търся начини и средства за ремонт на ВиК мрежата, за ремонт на улиците и изграждане на детски площадки и места за отдих, за грижа за социално онеправданите наши съграждани. Всички вие знаете през последните четири години на какъв психически тормоз бях поставена чрез различните сценарии на местните и висшите партийни идеолози. Като лоша новина за тях дойде и моето кандидатиране за следващия мандат“.

В подкрепа на Магдалена Иванова в Златица беше и председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта огромната й роля за развитието на общината.

„Политическа партия АБВ подкрепя госпожа Магдалена Иванова по много причини, но три са важни:

  • Първо – с един много скромен бюджет на общината - от 5 милиона лева годишно тя съумя да привлече 50 милиона по различни проекти  допълнителни инвестиции, което показва и енергия и способност да се привлече и задържи интелектуален и управленски потенциал;
  • Второ - защото ние я подкрепихме, когато тя изгради дневните центрове за децата и за хората с увреждане – един откровено социален знак  и за щастие на Златица – единственият в Средногорието;
  • И  трето – тя изгради много спортни площадки – в една неголяма община от 5000 жители, което е много ясен знак, че ние искаме младите хора днес и тук в Златица с техните деца.

Това са сериозни аргументи и с бюлетина номер 14 Златичани ще направят добрия избор за себе си и за своето бъдеще“, посочи Румен Петков.

През 2015 златичани избират за първи път кмет за втори мандат – инж. Магдалена Иванова, при това жена, подложена на огромни атаки от всяко естество от страна на политически опоненти. Така, с поредния си мандат, Иванова създава прецедент в Златица.  

 

Публикувано на 17.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока

АБВ България

Румен Петков: Изгонването на руските дипломати е стремеж на премиера Бойко Борисов в така наречената антируска вълна да каже, че громи русизма


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни