Кандидатите на АБВ в Стрелча дадоха заявка за пореден мандат и бяха посрещнати с аплодисменти от съгражданите си

Facebook Twitter

Хиляди граждани се събраха тази вечер на финала на предизборната кампания на досегашния кмет на Стрелча и кандидат за втори мандат Стойно Чачов, издигнат от ПП АБВ и подкрепен от ВМРО. Чачов беше посрещнат с аплодисменти, в Стрелча беше и председателят на ПП АБВ Румен Петков.

Кандидатът на АБВ за кмет на Стрелча представи отново състава на листата за общински съветници, припомни стореното през досегашния му мандат и даде заявка за нов.

„Заставам пред вас с открито лице, за да поискам отново доверието ви, защото има много неща да изграждаме заедно“.

Чачов припомни, че с постановление на Министерски съвет на Стрелча са дадени 1.316 млн. лв., с които ще се реализират два важни проекта за общината, със съдействието на Румен Петков и президента Първанов. Той заяви, че с помощта и доверието на съгражданите си, през следващите четири години ще превърне общината в още по-желана туристическа дестинация и ще направи всичко възможно, ще създаде необходимите условия да върне младите хора в Стрелча и селата.

Румен Петков заяви, че преди четири години е застанал до Чачов, защото му е повярвал. А четири години по-късно Чачов оправдава даденото му доверие. Кметът е изпълнил обещанието си по отношение на социалната си програма, като това, че общината отделя по 1000 лева за всяко новородено дете, безплатни ясли и детски градини.

„Гордея се с този кмет и ви призовавам отново да му се доверите и да гласувате с номер 14 в интегралната бюлетина. Той е човекът, който може и знае как. И през годините доказа само да работи и да живее в Стрелча“.

Публикувано на 22.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни