Кандидатите на АБВ в Стрелча дадоха заявка за пореден мандат и бяха посрещнати с аплодисменти от съгражданите си

Facebook Twitter

Хиляди граждани се събраха тази вечер на финала на предизборната кампания на досегашния кмет на Стрелча и кандидат за втори мандат Стойно Чачов, издигнат от ПП АБВ и подкрепен от ВМРО. Чачов беше посрещнат с аплодисменти, в Стрелча беше и председателят на ПП АБВ Румен Петков.

Кандидатът на АБВ за кмет на Стрелча представи отново състава на листата за общински съветници, припомни стореното през досегашния му мандат и даде заявка за нов.

„Заставам пред вас с открито лице, за да поискам отново доверието ви, защото има много неща да изграждаме заедно“.

Чачов припомни, че с постановление на Министерски съвет на Стрелча са дадени 1.316 млн. лв., с които ще се реализират два важни проекта за общината, със съдействието на Румен Петков и президента Първанов. Той заяви, че с помощта и доверието на съгражданите си, през следващите четири години ще превърне общината в още по-желана туристическа дестинация и ще направи всичко възможно, ще създаде необходимите условия да върне младите хора в Стрелча и селата.

Румен Петков заяви, че преди четири години е застанал до Чачов, защото му е повярвал. А четири години по-късно Чачов оправдава даденото му доверие. Кметът е изпълнил обещанието си по отношение на социалната си програма, като това, че общината отделя по 1000 лева за всяко новородено дете, безплатни ясли и детски градини.

„Гордея се с този кмет и ви призовавам отново да му се доверите и да гласувате с номер 14 в интегралната бюлетина. Той е човекът, който може и знае как. И през годините доказа само да работи и да живее в Стрелча“.

Публикувано на 22.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни