Кандидатите на АБВ за кметове и общински съветници в община Тунджа запознаха жителите на с. Дражево с приоритетите си за управление

Facebook Twitter

Тунджанското село Дражево посрещна кандидатите на ПП АБВ за предстоящите на 27 октомври местни избори. Пред жителите на населеното място бяха представени издигнатият от партията кандидат за кмет на община "Тунджа" Иван Йоргов, водачът на листата за общински съветници Здравко Златаров, както и най-младия кандидат за кмет на Дражево Станислав Петров. Заедно с тях бяха и част от кандидатите за общински съветници на партията. 

Сигурност, работа и грижа за здравето и образованието на хората, които са останали да живеят в селата на община "Тунджа", гарантираха представителите на партията. Управленската им програма за следващия мандат предвижда да се работи по тези приоритети, за да се възроди българското село. „Решения за проблемите има, трябва само да се работи в правилната посока“, подчерта Иван Йоргов. „За да има качествени резултати обаче е необходима ефективна работа и на администрацията и една от стъпките в тази посока е повече прозрачност в действията й и доближаване до хората - тези, на които тя трябва да служи“, допълни още той. 

"Общината и селата ни имат възможности, които трябва да бъдат използвани, за да създадем нови, привлекателни за младите хора работни места", категоричен беше и водачът на листата Здравко Златаров. „Една от тези посоки е развитието на селския туризъм. В помощ на развитието на тази идея може да бъде и богатото фолклорно наследство и традиции, които хората по селата са съхранили и продължават да предават на поколенията“, каза той. 

В подкрепа на думите им с обръщение към хората от Дражево се обърна и младият кандидат за кмет Станислав Петров. "Аз съм пример за това, че младите искат да се върнат, да работят и живеят по родните си места, но за да се случи това трябва да им се създадат условия. Имам амбицията да работя в тази посока. Имам енергията да поема отговорността, но най-вече имам желанието да видя нашата община, превърната в притегателно място за живот и работа", заяви още Петров. "Дайте ни шанс да докажем, че с нас идва промяната към по-добро", апелира той. 

По традиция в края на срещата АБВ подари книги на читалището, а младите му самодейци се погрижиха за доброто настроение на присъстващите. 

Публикувано на 23.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни