Христо Колев: Управлението на София трябва да поеме нов курс

Facebook Twitter

Христо Колев е кандидат на ПП АБВ за кмет район „Овча купел“ и кандидат за общински съветник в СОС. Роден е в гр. София, на 31 години, завършва право в СУ „Св. Климент Охридски”.

„Като общински съветник ще се боря и ще отстоявам същите проблемни сектори, както на градско така и на районно ниво. Аз съм човек, който държи на думата си и отговаря за делата си“.

Какво накара един млад човек да се включи в политическа надпревара?

Включването ми в политическият живот е продиктуван само от едно желание и то е, че просто искам да помогна. Желая по-добър живот за всеки. Ако само си седим и си говорим нищо няма да се промени. В конкретният случай кандидатурите ми за общински съветник и районен кмет са, защото имам идеи и решения, знам как в София обстановката и атмосферата ще станат по-хубави, ще се вдигне качеството на живот.

От каква промяна се нуждае София?

Политиката на управление трябва да поеме нов курс. Тя трябва да е прозрачна и чиста. Да е насочена към интересите на столичани. София е чудесен и прекрасен град, заслужава по-добро развитие във всяко едно отношение. Нужен е нов „климат”, който да е свеж, необходима е силна енергия, с която градската среда да се управлява и създава по начин, който да е и модерен, но и запазващ.

Градът ни трябва да е по-чист, по-спокоен, по-уреден. Необходимо е да се спре с безразборното строителство, то е вредно. Където има общински терен, върху него се прави блок. Пример, който мога да дам е от кв. „Овча купел”, място отредено за детска градина е продадено и сега в момента инвеститор си строй кооперация. Ние от АБВ сме за повече ясли и детски градини, за по-добра жилищна среда. Искаме по-ефективна администрация, както и по-добра инфраструктура, която включва следното: Канализация, добри вътрешни улици, паркове, места за игра и спорт за децата. Ние сме срещу разширяването на „синя“ и „зелена“ зони, както и за по-голям контрол върху приходите, които се получават в момента от тях. Трябва да има яснота за какво точно се изразходват тези средства.  

Кои са основните приоритети в програмата Ви?

Незабавно стартиране на изпълнението на приоритетите ни, както и тяхното отстояване. Трябва да се работи от самото начало, а не преди изборите. Не е правилно 3 месеца преди края на мандата да се активизират „управляващите”. Ако човек иска да свърши нещо истински и качествено, то той трябва да почне да работи от ден първи до края на мандата си. Затова се кандидатства за тези постове, за да се действа. 

Много важна тема за всяка една община е децентрализацията, какъв е Вашият поглед?

Аз съм за децентрализацията и аргументите са ми много точни и ясни, а именно: Повече инвестиции, повече пари в общината, по-добро качество на живот.

Защо на 27 октомври София да избере бюлетина номер 14?

На 27 трябва да се гласува с № 14 за да променим моделът, по който се управлява до сега. Идеите и решенията, които предлагаме, ще повлияят пряко в положителна насока и ще се усетят от всеки един от нас. Битът ни ще стане по-добър.

Публикувано на 23.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни