АБВ с изключително силна кампания в Дупница. Кандидатите на партията за кмет и общински съветници в общината с твърда стратегия за подобряване на сигурността

Facebook Twitter

Кандидатът за кмет на Дупница от АБВ Георги Градевски и кандидатите на партия АБВ за общински съветници предлагат категорични мерки за подобряване на сигурността в региона. Те бяха представени по време на среща с жителите на общината, на която присъства и председателят на АБВ Румен Петков.

Според Градевски, повишаването на обществената сигурност ще бъде постигната с осигуряването на видеонаблюдение във всички населени места в общината. В програмата му е предвидено още тясно сътрудничество на общинската власт с служителите на РПУ-Дупница, така че те да бъдат напълно осигурени да изпълняват служебните си задължения - материално и логистично и да могат да реагират навременно на всички сигнали за нередности, които получават. Усилията ще бъдат насочени и към осигуряването на спокойна среда за всички инвеститори в региона, както и за жителите на всички населени места. Специално внимание ще бъде обърнато на сигурността на учениците и учебните заведения.  

Предложенията на кандидатите на АБВ за кмет и общински съветници в Дупница бяха категорично подкрепени от председателя на политическата сила Румен Петков. По време на събитието той поздрави първата жена - полицай от Дупница Галина Димова, която е и кандидат общински съветник от листата на АБВ и подчерта, че тя е достоен човек, който има почетно отличие за доблест и заслуга, връчено лично от него през 2008 година, когато е заемал длъжността министър на вътрешните работи.

Публикувано на 24.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни