Местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ)” в община Родопи закри кампанията си с „ПОБЕДА” и призив да се гласува

Facebook Twitter

С родопска кабагайда, песни и народни танци местна коалиция „ БСП за България( ПП АБВ)” закри предизборната си кампания. Мястото на последната среща с избирателите, преди вота на 27 октомври, не беше избрано случайно. Именно в село Първенец живее със семейството си кандидатът за кмет на община Родопи Павел Михайлов. На сцената в читалище „Съзнание” се качиха и застанаха пред избирателите още водачът на листата за общински съветници и заместник-председател на ПП АБВ Владимир Маринов, кандидатите за кметове на всички 21  населени места в общината, кандидадатите за общински съветници.

„Чест е, че заставам пред вас в края на тази предизборна кампания. Кампания, която беше позитивна, кампания „очи в очи” в директен сблъсък с проблемите на хората”, обърна се развълнуван към съгражданите си кандидатът за кмет на „Родопи” Павел Михайлов. „ Последният месец премина в непрекъснати, стотици срещи с жителите на община Родопи. От тях разбрах две неща – хората харесват нас, нашата програма и това, което правим. И са силно разочаровани от сегашното управление, управлление, което не доведе до нищо добро. Управление, което вече осем години тегли най-голямата селска община в България към дъното. Именно  заради ПРОМЯНАТА, от която се нуждаят нашите села и развитието на „Родопи” ние се обединихме и създадохме коалиция „БСП за България (ПП АБВ)” , защото заедно можем да променим управлението на общината – с общи  идеи, с  обща програма за управление.”

Зад кандидатурата за кмет на община Родопи Павел Михайлов застават отбор от професионалисти,  но и  млади хора, политически лица , но и нови личности.

„Само след три дни ние ще викаме ПОБЕДА! За мен е чест да водя тази листа,  чест е да защитавам приоритетите на Павел. Достойният кмет на нашата община!”, думите на Владимир Маринов, водач на листата за съветници в общината, бяха посрещнати с нестихващи аплодисменти. „Ако някой днес  казва , че ГЕРБ има друга алтернатива, освен това, което е пред вас- лъже. Единствената алтернатива  на това позорно управление на „Родопи”  е с номер 68! Напред, приятели!”

В подкрепа на кандидадатите за кмет и общински съветници в община Родопи от местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ)”,  специални гости бяха Ивайло Калфин, член на Националния съвет на ПП АБВ, Манол Генов - народен представител и Явор Гечев-  председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България.

„ На 27 октомври всички ние ще покажем доволни ли сме от досегашното управление или нещо трябва да се промени. Два мандата тук, в община Родопи, явно не е минавала джипката на премиера. Защото осем години вече „Родопи” е без пари, без спечелени и реализирани европроекти. Тези хора тук, пред вас, знаят как да се опълчат на Борисов и ГЕРБ и да извоюват доброто на община Родопи. Затова нищо в изборите не е предрешено. Затова всеки глас е важен. Затова всеки човек, който гласува е важен. Да превърнем недоволството в избор”, призова  Ивайло Калфин, член на Националния съвет на ПП АБВ. „ В община Родопи разбрахме, че управляващите са власт дотогава, докато опозицията е разделена. Затова тук направихме силна коалиция, от която сега ги е  страх. Мъдростта показа, че може да сме сила и фактор за Промяна в община Родопи”, каза  Ивайло Калфин.

Депутатът Манол Генов заяви, че в Родопи двете партии са се  събрали, не само за да спечелят изборите. „Обединението се случи,  за да се постигне най-важната цел – двете леви партии да сложат край на двумандатният модел на управление на ГЕРБ в общината. Синтез на мъдрост, опит, експертиза, а особено ценно е присъствието на младите хора”, обобщи Генов и призова хората да подкрепят кандидадатите от местна коялиция „ БСП за България( ПП АБВ)” с номер 68 в интегралната бюлетина.

Личен ангажимет към жителите на „Родопи” пое Явор Гечев,  председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България. „ Ангажирам се след четири години тук и в другите села да очертаем най-много усвоени  фондове на глава на населението и най-голям ръст на частни инвестиции в Пловдивска област. Нека всеки да даде не само своя глас, но и сърцето си за бъдещето на община Родопи”,призова Явор Гечев избирателите.

За по-заможна, по –благоустроена и социално ангажирана община Родопи ще работят след 27 октомври от местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ)”. Алтернативата е номер 68 в интегралната бюлетина за „Доброто на община Родопи!”

 

 

 

 

 

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

АБВ България

Херо, мълчи си!

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни