Местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ)” в община Родопи закри кампанията си с „ПОБЕДА” и призив да се гласува

Facebook Twitter

С родопска кабагайда, песни и народни танци местна коалиция „ БСП за България( ПП АБВ)” закри предизборната си кампания. Мястото на последната среща с избирателите, преди вота на 27 октомври, не беше избрано случайно. Именно в село Първенец живее със семейството си кандидатът за кмет на община Родопи Павел Михайлов. На сцената в читалище „Съзнание” се качиха и застанаха пред избирателите още водачът на листата за общински съветници и заместник-председател на ПП АБВ Владимир Маринов, кандидатите за кметове на всички 21  населени места в общината, кандидадатите за общински съветници.

„Чест е, че заставам пред вас в края на тази предизборна кампания. Кампания, която беше позитивна, кампания „очи в очи” в директен сблъсък с проблемите на хората”, обърна се развълнуван към съгражданите си кандидатът за кмет на „Родопи” Павел Михайлов. „ Последният месец премина в непрекъснати, стотици срещи с жителите на община Родопи. От тях разбрах две неща – хората харесват нас, нашата програма и това, което правим. И са силно разочаровани от сегашното управление, управлление, което не доведе до нищо добро. Управление, което вече осем години тегли най-голямата селска община в България към дъното. Именно  заради ПРОМЯНАТА, от която се нуждаят нашите села и развитието на „Родопи” ние се обединихме и създадохме коалиция „БСП за България (ПП АБВ)” , защото заедно можем да променим управлението на общината – с общи  идеи, с  обща програма за управление.”

Зад кандидатурата за кмет на община Родопи Павел Михайлов застават отбор от професионалисти,  но и  млади хора, политически лица , но и нови личности.

„Само след три дни ние ще викаме ПОБЕДА! За мен е чест да водя тази листа,  чест е да защитавам приоритетите на Павел. Достойният кмет на нашата община!”, думите на Владимир Маринов, водач на листата за съветници в общината, бяха посрещнати с нестихващи аплодисменти. „Ако някой днес  казва , че ГЕРБ има друга алтернатива, освен това, което е пред вас- лъже. Единствената алтернатива  на това позорно управление на „Родопи”  е с номер 68! Напред, приятели!”

В подкрепа на кандидадатите за кмет и общински съветници в община Родопи от местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ)”,  специални гости бяха Ивайло Калфин, член на Националния съвет на ПП АБВ, Манол Генов - народен представител и Явор Гечев-  председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България.

„ На 27 октомври всички ние ще покажем доволни ли сме от досегашното управление или нещо трябва да се промени. Два мандата тук, в община Родопи, явно не е минавала джипката на премиера. Защото осем години вече „Родопи” е без пари, без спечелени и реализирани европроекти. Тези хора тук, пред вас, знаят как да се опълчат на Борисов и ГЕРБ и да извоюват доброто на община Родопи. Затова нищо в изборите не е предрешено. Затова всеки глас е важен. Затова всеки човек, който гласува е важен. Да превърнем недоволството в избор”, призова  Ивайло Калфин, член на Националния съвет на ПП АБВ. „ В община Родопи разбрахме, че управляващите са власт дотогава, докато опозицията е разделена. Затова тук направихме силна коалиция, от която сега ги е  страх. Мъдростта показа, че може да сме сила и фактор за Промяна в община Родопи”, каза  Ивайло Калфин.

Депутатът Манол Генов заяви, че в Родопи двете партии са се  събрали, не само за да спечелят изборите. „Обединението се случи,  за да се постигне най-важната цел – двете леви партии да сложат край на двумандатният модел на управление на ГЕРБ в общината. Синтез на мъдрост, опит, експертиза, а особено ценно е присъствието на младите хора”, обобщи Генов и призова хората да подкрепят кандидадатите от местна коялиция „ БСП за България( ПП АБВ)” с номер 68 в интегралната бюлетина.

Личен ангажимет към жителите на „Родопи” пое Явор Гечев,  председател на Националния съюз на земеделските кооперации в България. „ Ангажирам се след четири години тук и в другите села да очертаем най-много усвоени  фондове на глава на населението и най-голям ръст на частни инвестиции в Пловдивска област. Нека всеки да даде не само своя глас, но и сърцето си за бъдещето на община Родопи”,призова Явор Гечев избирателите.

За по-заможна, по –благоустроена и социално ангажирана община Родопи ще работят след 27 октомври от местна коалиция „БСП за България (ПП АБВ)”. Алтернативата е номер 68 в интегралната бюлетина за „Доброто на община Родопи!”

 

 

 

 

 

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Румен Петков: Площадът не е място за политическа бащиния

АБВ България

Любомира Ганчева: Защо министър Петкова не изпълнява ангажиментите си?

АБВ България

Почетен ден на Йордания в централата на АБВ затвърди междукултурните и бизнес връзките между  България и Хашемитското кралство

АБВ България

АБВ поздрави „Локомотив Пловдив“ и ЦСКА за отличното им представяне на Втория квалификационен кръг на Лига Европа

АБВ България

Румен Петков за случаите, прославили "Новичок"


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни