Кандидатът на АБВ за кмет на Ямбол Йордан Милков и кандидатите за общински съветници и кметове от партията се срещнаха със своите съграждани

Facebook Twitter

Кандидатът за кмет на община „Тунджа“ и съставът на листата за общински съветници се срещнаха със своите съграждани в Ямбол. В събитието взе участие и президентът на Република България 2002-2012 г. Георги Първанов.

„Присъствието на президента Първанов в Ямбол и подкрепата му за моята кандидатура, за листата общински съветници, както и за всички кандидатите за кметове и общински съветници в останалите общини „Тунджа“, Стралджа, Елхово, има знаково-символичен характер, защото още преди години, когато се създаваше АБВ, в основата беше и продължава да бъде много силната гражданска позиция, т.е. активизиране на гражданското общество и неговите ценности“, каза по време на срещата кандидатът за кмет на Ямбол от АБВ Йордан Милков. „Това беше един от моите лични мотиви да припозная АБВ и да приема да бъда член на АБВ още повече, че през последните 25 години не съм членувал в никоя друга партия. От тази гледна точка самото присъствие и подкрепа за нас от президента Първанов е много важно. Това е доверие и послание към гражданите за всички онези ценности в нашата програма, които предлагаме. Затова смятам, че ще получим подкрепа с номер 14 и за кандидатурата за кмет, и като кандидатска листа“, каза още той. Йордан Милков бе категоричен, че гласувайки по този начин, гражданите няма да има от какво да се срамуват и да съжаляват след 28 октомври.

„В Ямбол предлагаме много силни, убедителни професионалисти, всеки доказал се в своята сфера, начело с кандидат-кмета Йордан Милков – високо интелигентен човек, добър управленец, с опит в общинската работа“, заяви президентът на Република България 2002-2012 г. Георги Първанов днес в Ямбол.

„Това е една много добре балансирана листа - и професионално, и възрастово, с много ярка гражданска позиция през всичките тези години. Познавам много добре и по-опитните, и по-младите – в тях има много голям потенциал. Хората трябва да разберат, че изборът не може да се свежда между една или две партии, че това е задънена улица. Трябва да се заложи на една по-широка палитра от партии, от идеи, каквито ние предлагаме в своята програма“, каза още Георги Първанов и добави, че от избора в неделя ще се определи по кой път ще върви България – дали ще остане в застой, в който сме десетина и повече години или ще заложим на един нов път, на хора, които биха могли със своите идеи да привлекат едни добри инвестиции, както бяхме започнали преди време, да има реализация за младите в България, а като следствие - повече доходи и повече възможности, включително и за пенсиите за възрастните хора.

В Ямбол президентът Георги Първанов бе придружен също от кандидата за кмет на община „Тунджа“ Иван Йоргов, от водача на листата в „Тунджа“ Здравко Златаров и посрещнат от кандидати за общински съветници от Ямбол и от симпатизанти. На територията на Ямболска област Георги Първанов посети селата Овчи кладенец и Чарган в община „Тунджа“, както и град Стралджа, където коалиция от „Атака“ и АБВ издига за втори мандат досегашния кмет на общината Атанас Киров.

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПП АБВ и ПП МИР организираха дискусия с фокус върху необходимостта от въвеждане на машинно гласуване

АБВ България

Румен Петков: ДА ИЗМЕТЕМ БОРИСОВ И БОРИСОВЩИНАТА!

АБВ България

Представители на ръководството на ПП АБВ и посланикът на Куба у нас отбелязаха 60-годишнината от установяване на дипломатическите отношения между България и Куба

АБВ България

Владимир Маринов: Бойко Борисов и ГЕРБ трябва да си отидат от управлението на държавата

АБВ България

Активът на ПП АБВ в Бургас е сред хилядите в протеста в парк „Росенец”


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни