Любомира Ганчева, кандидат на АБВ за кмет на Пловдив пред BLITZ: В неделя нека изберем бъдещето на Пловдив с бюлетина 14 пред нов мандат на безвремието

Facebook Twitter

Намираме се на финалната права за местния вот. Това е кръстопът между избора дали искаме развитието на Пловдив да продължи постарому – младите хора да напускат, заплатите да са до нивата на бедност, въздухът да е невидимият убиец в града, да липсва местно производство и адекватна социална среда, или искаме нещо ново, нещо различно.

След няколко дни вторият по-големина град в България ще има нов кмет. От всеки пълнолетен пловдивчанин зависи дали новият кмет отново ще е посочен от статуквото, дали пак ще ни управлява местна власт на малцинството, или действително кмет и общински съвет ще са в нов състав. Негласуването в неделя не е решение, защото то дава шанс да управлява изборът на купените гласове. 50 лева или по 0,04 стотинки на ден в рамките на мандат от 4 години е предателство както срещу собственото бъдеще, така и срещу това на децата и внуците в семейството.

На 27 октомври България се връща към астрономическото часово време и е нужна корекция на времето е с един час назад. Така ще имаме 1 час повече време да подкрепим бъдещето и промяната на най-стария жив град в Европа и втория по големина в страната град. Изборите в неделя за мен и нашия екип са само началото. Ако получим доверието с бюлетина 14 в листата за общински съвет, ще работим за честно, прозрачно и качествено управление с акцент върху гражданско участие и фокус върху младите, в интерес на пловдивчани, а не на олигархичните кръгове.

Местните избори са битка не на партии и субсидии, а на личности с биографии, качества и визии. Това са изборите, които в най-голяма степен могат да променят живота на всеки. Мога да участвам в нужната промяна, която да спре корупцията и разрухата в Пловдив и да донесе истинската алтернатива на порочния модел на парцелиране и парчетосване! Предлагам промяна, алтернатива, каквато в нашия град не е имало до момента за последните 20 години. Ще се боря не за бавна и мъчителна еволюция в Пловдив, а за революция с нов морал и нови лидери. В отминаващата кампания застанах с лицето и биографията си, за да се боря за честност и професионализъм в управлението, от които толкова много имаме нужда в момента. Въодушевена съм от огромната подкрепа, която получавам през последните седмици, тя ме кара да вярваме, че ще успеем.

Вълната на промяната вече се надига в цялата страна. Разчитам на пловдивчани, на които развитието на града не им харесва и които искат нови лидери, млади и енергични хора. Моята цел е да дам, не да взема от участието си в местната власт на родния ми град. За да го променя към добро, ми е нужна подкрепа с №14 в бюлетината за Общински съвет. Вярвам, че Пловдив заслужава повече и аз мога да донеса тази промяна!

 

 

 

 

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни