Любомира Ганчева, кандидат на АБВ за кмет на Пловдив пред BLITZ: В неделя нека изберем бъдещето на Пловдив с бюлетина 14 пред нов мандат на безвремието

Facebook Twitter

Намираме се на финалната права за местния вот. Това е кръстопът между избора дали искаме развитието на Пловдив да продължи постарому – младите хора да напускат, заплатите да са до нивата на бедност, въздухът да е невидимият убиец в града, да липсва местно производство и адекватна социална среда, или искаме нещо ново, нещо различно.

След няколко дни вторият по-големина град в България ще има нов кмет. От всеки пълнолетен пловдивчанин зависи дали новият кмет отново ще е посочен от статуквото, дали пак ще ни управлява местна власт на малцинството, или действително кмет и общински съвет ще са в нов състав. Негласуването в неделя не е решение, защото то дава шанс да управлява изборът на купените гласове. 50 лева или по 0,04 стотинки на ден в рамките на мандат от 4 години е предателство както срещу собственото бъдеще, така и срещу това на децата и внуците в семейството.

На 27 октомври България се връща към астрономическото часово време и е нужна корекция на времето е с един час назад. Така ще имаме 1 час повече време да подкрепим бъдещето и промяната на най-стария жив град в Европа и втория по големина в страната град. Изборите в неделя за мен и нашия екип са само началото. Ако получим доверието с бюлетина 14 в листата за общински съвет, ще работим за честно, прозрачно и качествено управление с акцент върху гражданско участие и фокус върху младите, в интерес на пловдивчани, а не на олигархичните кръгове.

Местните избори са битка не на партии и субсидии, а на личности с биографии, качества и визии. Това са изборите, които в най-голяма степен могат да променят живота на всеки. Мога да участвам в нужната промяна, която да спре корупцията и разрухата в Пловдив и да донесе истинската алтернатива на порочния модел на парцелиране и парчетосване! Предлагам промяна, алтернатива, каквато в нашия град не е имало до момента за последните 20 години. Ще се боря не за бавна и мъчителна еволюция в Пловдив, а за революция с нов морал и нови лидери. В отминаващата кампания застанах с лицето и биографията си, за да се боря за честност и професионализъм в управлението, от които толкова много имаме нужда в момента. Въодушевена съм от огромната подкрепа, която получавам през последните седмици, тя ме кара да вярваме, че ще успеем.

Вълната на промяната вече се надига в цялата страна. Разчитам на пловдивчани, на които развитието на града не им харесва и които искат нови лидери, млади и енергични хора. Моята цел е да дам, не да взема от участието си в местната власт на родния ми град. За да го променя към добро, ми е нужна подкрепа с №14 в бюлетината за Общински съвет. Вярвам, че Пловдив заслужава повече и аз мога да донеса тази промяна!

 

 

 

 

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

АБВ България

Херо, мълчи си!

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни