Любомира Ганчева, кандидат на АБВ за кмет на Пловдив: Всички в Пловдив искат промяна и нови идеи за управлението на града

Facebook Twitter

Всички жители на Пловдив, с които разговарях казват, че градът има нужда от промяна. Че има нужда от нови идеи за развитието на града ни.  Това заяви по време на закриването на кампанията си в града под тепетата Любомира Ганчева, кандидатът на АБВ за кмет на Пловдив. Тя бе категорична, че на хората  им е омръзнало да виждат един град, в който има отлив на инвестиции, липса на информация, най-мръсният въздух, много скъпи ясли и детски градини и много скъп транспорт, който обаче е разсипан. „Това беше и личната ми мотивация да вляза в тези избори, за да покажа, че човек трябва да бъде тази промяна, която вижда за себе си като реализация като млад човек и тази промяна, която иска да донесе на родния си град”, каза Любомира Ганчева. Според нея Пловдив заслужава много повече, Пловдив заслужава прозрачно управление, Пловдив заслужава най-сетне да има лидери, които не са едни и същи лица – 5, 6 и 10 мандата в Общинския съвет, обяснявайки за проблемите в града и после гласувайки като общински съветници. „Много се радвам, че моите съграждани, които идваха тук по време на цялата кампания, виждат най-накрая някой, който е извън статуквото и който може да се противопостави на цялото това управление на града”, добави Любомира Ганчева.
Тя съобщи още, че първото нещо, с което ще се захване още в понеделник, ако бъде избрана, е пълна ревизия на всички договори, които са подписани от Общинския съвет и оповестяването на пловдивчани какви решения са взети и защо ни вредят. Второто нещо е да се направи стъпка за връщането на градския транспорт като общинско предприятие и безплатни ясли и детски градини.
„Младите хора могат да повярват, че има смисъл от политика, когато разберат, че политик не е мръсна дума, когато се избират политици, които могат да застанат с името и с биографията си за промяната», каза Ганчева. Според нея, за да се почувстват младите хора важни за общината, трябва да има самостоятелен бюджет за младежки дейности, нещо, което го има във Варна, например. „Пловдив трябва да бъде притегателният град и младежката столица на България, защото това е най-старият жив град в Европа”, каза още Любомира Ганчева.
За да я подкрепи до шатрата на АБВ в Пловдив дойде и лидерът на партията Румен Петков, който с категоричност заяви, че „изборът на Пловдив на 27 октомври е Любомира Ганчева и листата с номер 14, защото излъчват почтеност, излъчват развитие, излъчват тази нова енергия, която е необходима на Пловдив”. Той посочи, че ако избирателите гласуват за БСП, например, те ще гласуват за съсипания транспорт. Според Петков, не е нормално да се гласува за представители на партия, на която ръководството дори не е стъпило в града, показвайки, че не ги иска, а какво тогава да очакват пловдивчани от тях.
„Това е здравият избор, това е солидният избор, това е изборът, който е доказал професионализъм, почтеност и отговорност”, посочи още Румен Петков, имайки предвид изборът за Любомира Ганчева.

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

Представители на ПП АБВ поднесоха цветя на паметника на Васил Левски

АБВ България

Предстои третият Национален футболен турнир, иницииран от младежката организация на ПП АБВ

АБВ България

Любомира Ганчева: Четвъртият международен енергиен форум, организиран от ПП АБВ, е не само най-силният, но и най-силното енергийно събитие в страната

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ продължава дискусията за гарантиране на честни избори

АБВ България

Румен Петков призова бруталният междуинституционален политически език за бъде загърбен


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни