С подкрепа за номер 71 в интегралната бюлетина Асеновград ще даде заявка за радикална промяна в системата

Facebook Twitter

„Последователност, прозрачност, отговорност и контрол”- това са четирите основни принципа,  които ще следват при управлението на Асеновград от местна коалиция „Воля(ПП АБВ)”. Днес екипът избра не с концерти и грандиозни партита,а чрез лични обръщения, които отправи към избирателите, да закрие предизборната си кампания.

Гласувайте за новите хора, призова Павлина Ванова, водач на листата за общински съветници от МК „Воля (АБВ)”.  „Основният ангажимент, който поемаме към Асеновград и неговите жители е прозрачност в управлението", даде категорична заявка инж. Христо Бозов, кандидат за кмет на община Асеновград, издигнат от местна коалиция "Воля (АБВ)".

От МК "Воля (АБВ)"  се ангажират да извършат  пълна ревизия в сферата на предучилищното образование, контрол върху дейсността на фирмите, доставящи храна в учебните заведения в общината, безплатен спорт за учениците, чрез достъп до програмите на Министерството на младежта и спорта, осигуряване на условия за спортуване на всички, заети в образованието.

Акцент в предизборната програма е още създаване на сензорна стая за деца с аутизъм и дифузни нарушения в развитието, екипът ще работи за разработване на  проект за изграждане на архитектурна среда за хора с увреждания, за благоустрояване на междублоковите пространства чрез специализирани площадки, за отпускане на средства за назначаване на специалисти в училищата.  Реновиране на двете спортни зали в града е също част от програмата, която ще следват от Местна коалиция "Воля (АБВ)" в следващите четири години. 

Затова „Проверете, преценете и гласувайте”,  отправи послание Димчо Темелков, втори в листата за общински съветници от местна коалиция "Воля (АБВ)".

С ясна и категорична подкрепа към екипа от местна коалиция "Воля (АБВ)" в Асеновград пристигна и лидерът на ПП АБВ Румен Петков. “След 27 октомври Асеновград трябва да има друго самочувствие и енергия. Промяната идва с номер 71", посочи той.

Листата на местна коалиция "Воля (АБВ)" е листа от авторитети, уважавани в града и в партийните си структури. Тези хора няма как да не получат  подкрепата и респекта от собствените си лидери. "В БСП такава не се усеща. Защото БСП в Асеновград не вярва на кмета си", категоричен бе още  Петков.

На 27 октомври, с избора  на номер 71 в интегралната бюлетина Асеновград ще даде заявка за радикална промяна в системата,  заявка за нова форма на управление. Изборът на листата на местна коалиция "Воля( АБВ)" ще  върне доверието на хората, защото общината принадлежи на асеновградчани и всеки жител на града трябва да бъде със самочувствието, че е работодател на кмета, заключиха от МК "Воля (АБВ)".

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

По инициатива на ПП АБВ се проведе среща с писателя акад. Антон Дончев. Повод за това бе 90-годишнината от рождението на твореца

АБВ България

Любомира Ганчева: Проектът за енергийна стратегия до 2030 г. в този му вид е предателство на националния интерес

АБВ България

Владимир Маринов изрази серия от съмнения по проведените частични и нови избори за местни органи на самоуправление

АБВ България

Румен Петков: На конгреса на БСП отсъстваха базови теми за бъдещето на България

АБВ България

Любомира Ганчева: Настояваме за енергийна независимост, но не трябва да се търси диверсификация, когато цената е по-висока


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни