Със заявка за промяна, развитие и просперитет кандидатите за местния вот от коалиция „БСП за България“ (ПП АБВ, БСП за България) и кандидатът за кмет на село Цалапица Ивайло Данаилов, застанаха пред съгражданите си

Facebook Twitter

Със заявка за промяна, развитие и просперитет кандидатът за кмет на пловдивското село Цалапица от местна коалиция „БСП за България“ (ПП АБВ, БСП за България) Ивайло Данаилов, застана пред съгражданите си тази вечер. Той подчерта важността на това младите, способни и образовани хора да останат в родното си село, да създадат семействата си там и да получат възможности да се развиват.

„Заставам пред вас и декларирам, че тримата – аз, Ивайло Данаилов, Павел Михайлов, кандидат за кмет на община "Родопи" и Владимир Маринов, водач на листата за общински съветници в община „Родопи“, сме с открити лица и чисти намерения. През този месец разбрах, че млади и стари искат и търсят промяната. В Цалапица има можещи, кадърни и способни хора. Хора идеи, които трябва да останат в селото. Затова гласувайте и нека не позволяваме купеният вот да реши съдбата на Цалапица“.

Владимир Маринов, водач на листата за общински съветници в община „Родопи“ заяви, че е горд да застане зад кандидат като Данаилов. Той посочи, че общият потенциал на кандидатите за местния вот в общината ще донесе онзи необходим заряд, който води към възход и  ще сложи край на порочното управление на ГЕРБ в община Родопи”

„Омръзна ми и не искам повече, обикаляйки страната, да се срамувам да казвам в коя община живея. И за всичко да ми казват, че сме последни. Този път ние ще бъдем ПРОМЯНАТА за доброто на община Родопи и това ме прави горд. Лично за себе си този път вярвам, че ще успеем, време е“.

В подкрепа на кандидатите в община „Родопи“ беше и председателят на ПП АБВ Румен Петков, който подчерта, че на общината е нужна нова енергия и определи кандидата за кмет на Цалапица Ивайло Данаилов като млад мъж, с енергия и хъс за работа..

„Цалапица е най- голямото село в община Родопи, определящо за развитието и икономиката на цялата община. Коалицията между БСП и АБВ в „Родопи“ показа, че двама лидери на две големи партии могат да се обединят и да работят заедно за развитието и промяната в най-голямата селска община в България. Аз заставам твърдо зад листата, защото в нея виждам качествените, силните, успелите хора, които ще променят съдбата на вашата община, вашият живот. Призовавам ви да подкрепите кандидатите от коалиция БСП за България (АБВ). Гласувайте за листа от отговорни, честни, успели хора. За доброто на община „Родопи“, каза Румен Петков.

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

III-ят футболен турнир "Спортът сплотява", иницииран от АБВ-Младежи, събра осем младежки отбора на водещи политически сили

АБВ България

Румен Петков: ПП АБВ настоява за икономическите досиета на приватизацията

АБВ България

Любомира Ганчева: По България е Зеления договор енергийното министерство работи на принципа „последният да изгаси крушката“

АБВ България

Иван Аспарухов: Процесът на децентрализация на местната власт е абсолютно замрял от години

АБВ България

Румен Петков: Народното събрание и правителството са видимо изчерпани и час по-скоро трябва да си отидат


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни