Листата на АБВ за общински съветници на Карнобат и подкрепеният категорично от партията независим кандидат за кмет на общината Георги Димитров, закриха успешната си кампания с грандиозен митинг

Facebook Twitter

Листата на МК „АБВ и Обединен блок на труда –Български лейбъристи) за общински съветници на Карнобат и подкрепеният категорично от партията независим кандидат за кмет на общината Георги Димитров, закриха с грандиозен митинг изключително  успешната си кампания.

„Тук съм като приятел. Тук съм за да подам ръка на моят добър приятел Георги Димитров. Тук съм за да подкрепя листата ни, защото ние сме съидейници, ние сме съмишленици.  Тук съм за да дам своята подкрепа за един работещ, силен и успешен кмет. Кмета на Карнобат Георги Димитров“, заяви пред хилядите симпатизанти президентът (2002-2012) и основател на АБВ Георги Първанов.

Веднага след него думата взе Георги Димитров. Той отбеляза, че ще продължи да работи за облагородяването на града, за развитието на неговата инфраструктура, за нови и чисти улици и тротоари, за по добри училища, детски градини и социални услуги, за повече инвестиции и добре платени работни места в региона. Политики, които и до момента успешно реализира.

„Имам силите, желанието и подготовката да работя още за Карнобат. За това поех ангажимента да бъда отново кмет на тази община. Приех и защото беше сформирана една листа от хора, листата на АБВ и Обединен блок на труда – Български лейбъристи, в която има хора с невероятен капацитет  и възможности. Аз има невероятен екип, който е способен да реализира мечтите на всички нас, жителите на община Карнобат“, заяви той.

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ на АБВ-Младежи относно избора на Валери Симеонов за зам.-председател на НС

АБВ България

Херо, мълчи си!

АБВ България

Румен Петков пита: Представител на българското правителство разговарял ли е с Белия дом, че ние ще дадем 2 млрд, за да бъде поканен премиера Борисов във Вашингтон

АБВ България

Румен Петков: Изборът на Валери Симеонов за зам.-председател на НС е гавра

АБВ България

Председателят на ПП АБВ в Ракитово Георги Тупаров е получил анонимни заплахи


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино

гр. Кюстендил

АБВ в Общинския съвет в Кюстендил
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни