Листата на АБВ за общински съветници на Карнобат и подкрепеният категорично от партията независим кандидат за кмет на общината Георги Димитров, закриха успешната си кампания с грандиозен митинг

Facebook Twitter

Листата на МК „АБВ и Обединен блок на труда –Български лейбъристи) за общински съветници на Карнобат и подкрепеният категорично от партията независим кандидат за кмет на общината Георги Димитров, закриха с грандиозен митинг изключително  успешната си кампания.

„Тук съм като приятел. Тук съм за да подам ръка на моят добър приятел Георги Димитров. Тук съм за да подкрепя листата ни, защото ние сме съидейници, ние сме съмишленици.  Тук съм за да дам своята подкрепа за един работещ, силен и успешен кмет. Кмета на Карнобат Георги Димитров“, заяви пред хилядите симпатизанти президентът (2002-2012) и основател на АБВ Георги Първанов.

Веднага след него думата взе Георги Димитров. Той отбеляза, че ще продължи да работи за облагородяването на града, за развитието на неговата инфраструктура, за нови и чисти улици и тротоари, за по добри училища, детски градини и социални услуги, за повече инвестиции и добре платени работни места в региона. Политики, които и до момента успешно реализира.

„Имам силите, желанието и подготовката да работя още за Карнобат. За това поех ангажимента да бъда отново кмет на тази община. Приех и защото беше сформирана една листа от хора, листата на АБВ и Обединен блок на труда – Български лейбъристи, в която има хора с невероятен капацитет  и възможности. Аз има невероятен екип, който е способен да реализира мечтите на всички нас, жителите на община Карнобат“, заяви той.

Публикувано на 25.10.2019 г.    

Последни публикации

АБВ България

ПОЗИЦИЯ: ПП АБВ задава базови въпроси

АБВ България

Румен Петков коментира тенденция на отлив на обществената енергия на протестите и нарастващ опит за трупане на политически дивиденти от страна на различни формации и личности

АБВ България

Д-р Пламена Заячка: Правителството да спре разпоредителните сделки, защото те приличат повече на афери

АБВ България

Любомира Ганчева: Управлението на енергетиката е непоследователно, без експертиза, некадърно

АБВ България

ПРОФ. ЛЮБОМИР ХАЛАЧЕВ: НАЙ-ДОБРАТА ИНВЕСТИЦИЯ


ABV Anketi

АБВ Региони

гр. Силистра

Пред олтара на свободата

гр. Силистра

Представители на АБВ в Силистра поднесоха цветя на паметника на Апостола

гр. Смолян

ПП АБВ с нова структура в град Неделино
© ПП АБВ 2018 г. - всички права запазени | Условия за ползване и защита на личните данни